Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Volkswagen se intoarce in Iran

Volkswagen se intoarce in Iran

Autor:

Volkswagen intentioneaza sa vanda automobile in Iran pentru prima oara in ultimii 17 ani, profitand de relaxarea sanctiunilor intr-o perioada de ingrijorari legate de stagnarea cresterii in Europa si China.

 

volkswagen emblem Volkswagen se intoarce in IranGrupul german a incheiat un contract cu importatorul iranian Mammut Khodro pentru a oferi spre vanzare SUV-urile compacte Tiguan si automobilele de familie Passat, in principal in centrele de vanzare dn regiunea Teheranului, a anuntat VW . Extinderea pe pietele emergente face parte din strategia VW de a reduce dependenta de pietele principale si de a adauga noi surse de venit.”Prin revenirea in Iran, brandul Volkswagen umple un gol de pe harta sa mondiala”,  a declarat in comunicat Anders Sundt Jensen, directorul de proiect al companiei pentru Iran. Volkswagen este lider de piata in Europa si China si incearca sa isi refaca operatiunile in Statele Unite, dupa scandalul manipularii testelor de poluare ale automobilelor diesel. In aceste conditii, Iranul, cu o populatie de 80 de milioane de locuitori, este o oportunitate rara de crestere. Si alte companii, precum Boeing si Total, vor sa intre cat mai curand pe piata itaniana, la un an de la ridicarea sanctiunilor internationale legate de programul nuclear al tarii.


1 Comentariu la Volkswagen se intoarce in Iran

  1. Sonia Hurjui

    Oferta extra: castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: soniahurjui1@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!