Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Voinescu: functionarii au pus PDL-ului eticheta de “coruptie”

Voinescu: functionarii au pus PDL-ului eticheta de “coruptie”

Autor:

Sever Voinescu este constient ca PDL are probleme cu coruptia. Vinovati nu sunt insa parlamentari lor patati, ci birocratii locali, sustine tot el.

 

SEVER VOINESCU FANE 25 285x300 Voinescu: functionarii au pus PDL ului eticheta de “coruptie”

Sever Voinescu ii scuza pe parlamentari si da vina pe birocratii din institutii

Purtatorul de cuvant al PDL recunoaste ca partidul si-a pierdut aura de anticoruptie si pune acest lucru nu pe seama celor 2-3 parlamentari indelung mediatizati (Monica Ridzi si Dan Pasat), ci pe seama birocratiei existente la nivelul institutiilor din toata tara: “Relatia dintre omul obisnuit si relatia care poate produce impresia de coruptie e cea dintre omul obisnuit si functionarul cu care vine in contact”.

In plus, PDL are probleme de imagine si din cauza “gramezii de oportunisti” care a dat navala in partid, dupa ajungerea la putere. Oportunisti de profesie care “stiu sa fie cu PSD pana in ultima zi a guvernarii lor si trec la PDL din prima zi a guvernarii noastre, apoi se duc cu PSD din prima zi a guvernarii PSD si asa mai departe”. Categoria dauneaza oricui, nu numai PDL-ului, crede Voinescu. Care tine sa-i scuze pe democrati, afirmand ca acestia au facut tot ce au putut si niciun alt partid nu ar fi reusit “sa gestioneze mai bine” o astfel de situatie.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!