AcasăNewsVoinescu: functionarii au pus PDL-ului eticheta de “coruptie”

Voinescu: functionarii au pus PDL-ului eticheta de “coruptie”

Sever Voinescu este constient ca PDL are probleme cu coruptia. Vinovati nu sunt insa parlamentari lor patati, ci birocratii locali, sustine tot el.

Sever Voinescu ii scuza pe parlamentari si da vina pe birocratii din institutii

Purtatorul de cuvant al PDL recunoaste ca partidul si-a pierdut aura de anticoruptie si pune acest lucru nu pe seama celor 2-3 parlamentari indelung mediatizati (Monica Ridzi si Dan Pasat), ci pe seama birocratiei existente la nivelul institutiilor din toata tara: “Relatia dintre omul obisnuit si relatia care poate produce impresia de coruptie e cea dintre omul obisnuit si functionarul cu care vine in contact”.

In plus, PDL are probleme de imagine si din cauza “gramezii de oportunisti” care a dat navala in partid, dupa ajungerea la putere. Oportunisti de profesie care “stiu sa fie cu PSD pana in ultima zi a guvernarii lor si trec la PDL din prima zi a guvernarii noastre, apoi se duc cu PSD din prima zi a guvernarii PSD si asa mai departe”. Categoria dauneaza oricui, nu numai PDL-ului, crede Voinescu. Care tine sa-i scuze pe democrati, afirmand ca acestia au facut tot ce au putut si niciun alt partid nu ar fi reusit “sa gestioneze mai bine” o astfel de situatie.

author avatar
Simona Badulescu
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger