AcasăNewsVoiculescu vrea taxa pe Antene de la USL

Voiculescu vrea taxa pe Antene de la USL

Sergiu Andon i-a precizat lui Crin Antonescu cat costa favorurile oferite de Dan Voiculescu

Marian Vanghelie stia ce spune atunci cand acuza “nesimtirea” si “pretentiile exagerate” emise de conservatori in ceea ce priveste candidaturile USL.

Sergiu Andon i-a precizat lui Crin Antonescu cat costa favorurile oferite de Dan Voiculescu

Mic si deloc voinic in sondaje, PC are in schimb pretentii mari cand vine vorba despre impartirea locurilor pe listele USL. Este inacceptabil ca PC sa nu aiba si el cota parte in cazul primariilor mari (orase municipii de judet – n.r.) si al presedintiilor de Consilii Judetene, considera deputatul conservator Sergiu Andon. Si asta in conditiile in care, nu de demult, pesedistul Marian Vanghelie a facut furii cand a auzit ca PC doreste impartirea frateasca a locurilor de consilieri municipali si de sectoare in cazul Bucurestiului. „Nesimtire!” a tunat atunci primarul de la 5, invitand „partidul de nisa” numit PC sa-si limiteze pretentiile in raport cu ponderea de 2-3 procente conferita de sondaje.

PSD: Antonescu se lafaie pe Antene, el sa plateasca!

Sergiu Andon

Convins probabil ca Antenele puse de Dan Voiculescu la dispozitia liderilor USL suplinesc micimea ponderii PC in sondaje, Sergiu Andon revine si supraliciteaza, cerand minimum trei mari primarii si chiar Consilii Judetene. Si asta in conditiile in care PSD deja maraie la PNL, considerand ca liberalii se intind mai mult decat le este plapuma, iar PC nu are nici macar un judet in care sa domine la alegeri. Singura exceptie o reprezinta Iasiul, unde Tudor Ciuhodaru (doctor-deputat fost pesedist, devenit ulterior independent si proaspat achizitionat de conservatori) are intr-adevar o cota de piata ridicata, care ii permite sa spere ca ar putea castiga primaria dulcelui targ moldovenesc. La prima vedere, conservatorii bat campii emitand asemenea pretentii in fata a doua partide incomparabil mai mari, PSD si PNL. Iata insa ca „obraznicia” PC calca doar pe nervii pesedistilor, liberalii dovedindu-se a fi mult mai intelegatori cu colegii lor din ACD. „Nu degeaba s-au pus Antenele in slujba lui Antonescu”, comenteaza acid vocile rebele din USL. Care adauga si ca este normal ca Voiculescu sa-si ceara acum partea, dar nu din cota pesedistilor, ci din a liberalilor mult promovati pe micile lui ecrane.

Ponta si Antonescu, pe urmele lui Dan Diaconescu

Liderii PSD si PNL traiesc si ei o telenovela politica gen OTV, cata vreme tribunalul tot amana inregistrarea USL-ului. Vinovata la infatisarea de ieri a fost o grefiera, care “a uitat sa semneze o hartie”. Ramas si el cu USL-ul in drum, Victor Ponta acuza “Justitia lui Basescu”, dar exclude totodata conotatiile politice “Eu nu cred ca e o chestie politica, cred ca asa trateaza pe toata lumea, o bataie de joc”. Indiferent de motive, paralela cu PP-ul lui Dan Diconescu este valabila.

author avatar
Simona Badulescu
755 afisari

13 COMENTARII

  1. Conservatorii sunt indreptatiti sa ceara anumite locuri in consiliile locale sau primarii. Tudor Ciuhodaru sau Maria Grapini sunt 2 dintre politicienii importanti ai PC.

  2. acesti doi papusari crin si ponta sunt mascaricii politicii romanesti. atita vreme cit stai linga coasta lui ilici si a celui mai mare turnator al securitatii felix turnatorul familiei deci turnator dovedit cu acte nu au nicio sansa de a conduce aceasta tara si sper din tot sufletu ca romanii inspecial tineri sa-si deschida ochii bine pentru a scapa de aceste caricaturi din politica timp de 20 de aniindiferent din ce partid fac parte toti trebuie „maturati”.

    • voiculescu a acordat mai mult ajutor tinerilor decat cine ar fi trebuit sa o faca in mod normal..asa ca da ar trebui sa deschidem ochii

    • mariana, eu zic ca voiculescu este singurul om politic capabil sa puna economia in miscare. sa aduca prestigiu acestei tari. a dovedit asta de nenumarate ori

  3. Daca PC are oameni capabili, care se si claseaza bine in sondaje, de ce sa nu fie folositi in lupta impotriva PDL???????

    • cu siguranta ar castiga imediat cei de la pc. pdlul pierde peste tot. are sub 8% in sondaje

  4. astea sunt negocieri normale in orice partid…ciuhodaru, piedone, grapini, voiculescu, sunt oamenii de valoare ai pc

  5. D-lor formisti de la USl, in particular sustinatori ai PC si ai securistului Felix: daca poprul roman gandeste, nu va aduce la putere, ca sa distrugeti ce au facut bine cei de acum. Javre politice sunt peste tot, iar ale voastre nu sunt mai prejos decat ale PDL-ului. Macar ultimele nu sunt asa de fomiste ca ale voastre.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger