AcasăNewsVoiculescu, ultimul plan de atac la Cotroceni

Voiculescu, ultimul plan de atac la Cotroceni

Dan Voiculescu

Liderul de drept al conservatorilor trimite Opozitia in Parlament, cu doua misiuni clar trasate: suspendarea urgenta a lui Traian Basescu si organizarea de alegeri anticipate.

Dan Voiculescu are un singur gand: suspendarea lui Basescu

”Puterea a pierdut definitiv majoritatea in Senat si, in zilele urmatoare, o va pierde si in Camera Deputatilor. In acest context, cred ca protestul parlamentar al Opozitiei si-a atins obiectivele, regimul Basescu nu mai controleaza forul legislativ. Ar fi momentul ca, din 17 aprilie, USL sa se intoarca in Parlament, sa lupte in plen si comisii, sa formeze o noua majoritate, sa demita guvernul Ungureanu, sa suspende presedintele care incalca sistematic Constitutia si sa organizeze, in maxim 3 luni, alegeri parlamentare si prezidentiale”, a decretat Dan Voiculescu.

Satui de atata greva, uselistii se intorc, dupa Paste, in Parlament

Satui pana peste cap de statul pe bara, liberalii s-au repezit sa spuna ”da”. ”E o decizie de principiu a USL ca in situatia in care in una din Camere Puterea nu mai are majoritatea, ceea ce este evident incepand de astazi, Opozitia sa revina la lucrari”, a justificat senatorul PNL Puiu Hasotti abandonarea grevei.

PSD abia asteapta sa scape de protestul ”made in PNL”

Mai putin legati de Antene (rezervate, prin protocolul ACD, lui Crin Antonescu), pesedistii au amanat raspunsul, chiar daca s-au saturat sa arda gazul prin cotloanele Parlamentului. ”Saptamana viitoare vom vedea daca majoritatea ne apartine. Daca se stabileste in USL ca vom reveni, vom reveni. Acestea sunt decizii pe care trebuie sa le luam in cadrul USL, saptamana viitoare”, a luat-o pe dupa visin Ilie Sarbu. Imediat insa, acelasi Sarbu s-a grabit sa dea semn ca nu intentioneaza sa rateze momentul prielnic aparut la Senat, pe motiv ca Roberta Anastase nu a fost inlaturata. ”Este o tema care tine de Camera Deputatilor”, a delimitat Sarbu lucrurile, lasand sa se inteleaga ca, indiferent de ce vor face deputatii opozitiei, senatorii USL se vor intoarce la lucru.

author avatar
Simona Badulescu
654 afisari

14 COMENTARII

  1. Astia de la USL mai stiu altceva in afara de Basescu. Daca dispare Base, se duc dracu’ si astia

  2. Puterea pierde, de fapt, puterea. E bun planul lui Voiculescu, mai ales daca obtin majoritate in ambele camere.

  3. Uniunea Social-Liberală este o alianţă normală şi îndreptăţită, privită în contextul politic românesc actual. Scopul USL este de a obţine la alegerile din 2012 un procent mai mare de 50% şi astfel, Traian Băsescu să se vadă nevoit să semneze propunerea de prim-ministru venită din partea Uniunii.

  4. Uniunea Social-Liberală este o alianţă normală şi îndreptăţită, privită în contextul politic românesc actual. Scopul USL este de a obţine la alegerile din 2012 un procent mai mare de 50% şi astfel, Traian Băsescu să se vadă nevoit să semneze propunerea de prim-ministru venită din partea Uniunii

    • Aslan, ti-ai luat gerovitalul? Vezi ca in constitutie scrie ca „partidul care obtine”, nu „alianta”. Asa ca 25 la suta (ca e paritate, nu?) poate sa insemne locul 2-3, la egalitate. Isi impart medalia de argint, iar treapta a 2-a a podiumului e cea mai ingusta, in politica, mai lata e aia a locului 3, ca se aliaza cu 1!

  5. USL a reprezentat o contrapondere importanta pe scena politica romananeasca la adresa puterii PDL. Voikulescu are o contributie importanta la acest lucru

  6. @Raha,t eu nu vreau suspendarea,vorbeste in numele tau nu a poporului roman,lui felix iar trebui un ak47 7,62mm

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger