AcasăNewsVoiculescu cere audierea lui Traian Basescu in dosarul ICA!

Voiculescu cere audierea lui Traian Basescu in dosarul ICA!

UPDATE: Solicitarea avocatilor lui Voiculescu privind audierea presedintelui Traian Basescu, a fostului ministru al Agriculturii, Ilie Sarbu, si a lui Dacian Ciolos, comisar european pe Agricultura – in dosarul ICA a fost respinsa de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit b1.ro.

Dan Voiculescu a cerut, prin intermediul avocatilor sai, ca Traian Basescu sa fie audiat in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA)

Aparatorul lui Voiculescu, Gheorghe Mateut, au solicitat, marti, judecatorilor Tribunalului Bucuresti citarea in calitate de martori, a presedintelui Basescu, dar si a doi fosti ministri ai Agriculturii, Dacian Ciolos si Ilie Sarbu, in procesul privind privatizarea ICA. Avocatul fondatorului Partidului Conservator sustine ca in perioada in care s-ar fi petrecut presupusele infractiuni de care este acuzat Voiculescu, Basescu era primar al Capitalei si ar fi avizat o autorizatie de constructie pe terenurile Institutului.

„Nu este vorba de implicare, am apreciat ca are cunostinta despre fapte si imprejurari de fapt care ar putea servi la stabilirea adevarului si ca ar putea fi audiat ca martor. (…) (in cazul lui Traian Basescu-n.r) era vorba o autorizatie de construire. Instanta va fi ca care va stabili daca indeplineste conditiile pentru a fi audiat in calitate de martor”, a declarat, la iesirea din tribunal, avocatul Mateut.

Voiculescu a fost prezent in cursul acestei zile la Tribunalul Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a ICA. „Opinia mea este ca judecata se face in sala de judecata, si nu la presa, pe strazi si pe culoare. Sa lasam judecatorii sa-si faca datoria, domnul avocat va sta la dispozitie, nu avem nimic de ascuns”, le-a spus Voiculescu jurnalistilor dupa ce a parasit sala de judecata.

228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger