AcasăNewsVoiculescu, cercetat si pentru fals in declaratii

Voiculescu, cercetat si pentru fals in declaratii

Dan Voiculescu revine in atentia Parchetului General, care il banuieste de fals in declaratii, comis in 2008

Dan Voiculescu s-ar putea capatui cu o noua ancheta penala, dupa ce Parchetul General a redeschis dosarul in care liderul conservator este acuzat de fals in declaratii.

Dan Voiculescu revine in atentia Parchetului General, care il banuieste de fals in declaratii, comis in 2008

Povestea a debutat in 2008, cand parlamentarul Voiculescu a declarat in scris, pe propria-i raspundere, ca nu a colaborat cu Securitatea si nu a facut politie politica.

Afirmatii contrazise de Inalta Curte de Casatie si Justitie in 2011, care a decis, irevocabil, ca Dan Voiculescu a fost colaborator al fostei Securitati. Urmarea: solutia de neincepere a urmaririi penale, data initial in cazul acuzatiei de fals in declaratii, a fost infirmata, dosarul din 2008 a fost redeschis, iar procurorii vor decide in scurt timp daca exista sau nu suficiente motive pentru declansarea unei urmari penale in acest caz.

author avatar
Simona Badulescu
308 afisari

8 COMENTARII

  1. e limpede ca lumina zilei ca escrocul asta de felix Voiculescu a colaborat cu securitatea , doar acest doua nume puse de securitate -Felix si Mircea il condamna . Ce tot atat tevatura cu el , singur a recunoscut ca a colaborat .Trebuie vazut si cum a reusit sa adune o asemenea avere uriasa ?? !!ca din munca cinstita nu e posibil.Ia uitati-va la vila sa luxoasa , cu piscine , cu jacuzii, cu paza inarmata , camere de supraveghere , etc. Exact AL CAPONE romanesc.

  2. Astea sunt cele mai mari aberatii pe care le-am auzit. De unde pana unde fals in declaratii? N-am mai intalnit in viata mea atata marsavie din partea justitiei controlate de basecu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger