AcasăNewsVoiculescu a depus, in sfarsit, juramantul ca senator

Voiculescu a depus, in sfarsit, juramantul ca senator

Senatorul Dan Voiculescu a depus, marti, la Palatul Parlamentului, juramantul de credinta fata de tara si popor, in calitate de senator.

Presedintele fondator al PC nu a putut depune juramantul in ziua in care l-au depus ceilalti senatori, deoarece, spune el, a avut probleme de sanatate.

„Eu am lipsit cateva zile, de fapt nu sunt singurul care nu a depus juramantul. Ulterior, unii s-au facut mai repede bine, au venit mai repede, eu saptamana viitoare depun juramantul si totul intra in normal, nu sunt motive de nervozitate”, a spus Voiculescu in urma cu o saptamana, intrebat despre momentul in care isi va rosti juramantul in calitate de senator.

Dan Voiculescu nu va scapa, insa, de judecata magistratilor instantei supreme, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare. Tribunalul Bucuresti a luat act de faptul ca acesta a fost ales senator. Dosarul va fi judecat de Completul 4, acelasi care l-a condamnat la inchisoare pe Adrian Nastase.

author avatar
Alina Costache
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger