AcasăNewsVocea Romaniei, next level: incep confruntarile din sezonul 6!

Vocea Romaniei, next level: incep confruntarile din sezonul 6!

Odata incheiata etapa auditiilor „pe nevazute”, iar echipele celor patru antrenori de la „Vocea Romaniei” definitivate, fanii emisiunii in care Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila apar in calitate de jurati, in timp ce, din culise, Pavel Bartos face tot ce poate pentru a-i incuraja si a-i mai scapa pe concurenti de emotii vor putea descoperi deja cum vor arata lucrurile la nivelul urmator.

Si anume la etapa confruntarilor. Fiecare antrenor – care a avut deja ocazia sa-si formeze o parere in privinta calitatilor vocale ale concurentilor din echipa sa- va forma duetele. Iar apoi cunocurentii, odata stailite perechile, vor face tot ce le sta in putinta, la nivel vocal si scenic, deopotriva, pentru a convinge auditoriul ca locul lor e si pe mai departe in competitia difuzata de Pro TV. Piesele alese vor fi din genuri diferite, de la dance la rock.

Cum anume se vor descurca, veti vedea vineri seara, incepand cu 20.30. Si tot in aceasta saptamana veti avea ocazia sa aflati si care vor fi concurentii salvati – in sensul in are vor fi alesi de un alt antrenor decat cel pentru care optasera ei, in fata auditiilor la „Vocea Romaniei”, si vor avea sansa sa continue parcursul in show-ul menit sa descopere cele mai bune voci autohtone.

sursa foto: Facebook

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger