AcasăNewsVOCEA ROMANIEI la ProTV. Stefan Stan a castigat concursul! VIDEO

VOCEA ROMANIEI la ProTV. Stefan Stan a castigat concursul! VIDEO

VOCEA ROMANIEI la ProTV. Stefan Stan a castigat concursul. In finala emisiunii concurs din seara de luni, 26 decembrie, toti cei patru participanti ramasi in competitie au interpretat duete alaturi de antrenorii lor sau un cantaret desemnat de acestia.

Stefan Stan este Vocea Romaniei. Concurentul lui Smiley a castigat concursul.

VOCEA ROMANIEI la ProTV. Finala de luni seara a debutat cu un super-cor in care toti concurentii eliminati pe parcurs au interpretat intr-un mod inedit piesa “Joy to the world”, reusind un debut extraordinar.

Apoi rand pe rand cei patru finalisti: Dragos Chircu (sustinut de Loredana), Iuliana Puschila (sustinuta de Horia Brenciu), Stefan Stan (sustinut de Smiley) si Cristian Sanda (sustinut de Marius Moga) au aratat cat de bine stiu sa cante si ca merita sa fie Vocea Romaniei. Spre deosebire de alte etape ale concursului cand interpretau doar o piesa, in finala de luni seara, concurentii au avut fiecare cate trei momente diferite, in care si-au putut demonstra maiestria.

Astfel, fiecare a putut interpreta o piesa solo la alegere, un duet cu un solist celebru si un duet cu antrenorul sau.

Stefan Stan este Vocea Romaniei: „Voi dona o mare parte din bani unei fetite!”
VOCEA ROMANIEI la ProTV. Vezi evolutia lui Stefan Stan de la inceputul concursului! VIDEO

Stefan Stan a intepretat solo piesa lui Frank Sinatra “My Way”, in duet cu Smiley cei doi au cantat hitul “Satisfaction” al celor de la Rolling Stones, iar ca solist la alegere Stefan Stan a reusit un spectacol de exceptie, alaturi de Andra cu melodia “Vivo per lei”.

“Suna bine italiana, ma bucur ca am dat tonul cu piesa pe care i-am dat-o lui Daniel Max Dragomir”, s-a felicitat singur Horia Brenciu.

“Vi s-au imbinat vocile foarte bine”, a spus Marius Moga.

Smiley s-a ridicat in picioare pentru acest duet. “Vocea lui Stefan are o personalitate extraordinara, o recunosti din mii de voci”.

“Ii multumesc Andrei ca a avut amabilitatea de a canta cu mine”, a spus Stefan Stan.

Dragos Chircu a ales sa cante de unul singur “When a man loves a woman” al lui Michael Bolton, ulterior alaturi de Loredana, “Con te partiro”, iar ca invitat acesta l-a avut pe Pepe interpretand in duet piesa “Abrazame”.

„Merita sa ingenunchezi in fata unui talent adevarat! Vocea lui Dragos Chircu este cea mai buna pe care am intalnit-o in viata mea”, l-a laudat Loredana, dupa ce a dat dovada de foarte multa senzualitate in interpretarea alaturi de concurentul sustinut.

„E o experienta de exceptie sa canti cu Loredana pe aceeasi scena. Am cantat si eu de cateva ori si stiu cum e”, a spus Smiley.

„Ingeras, ingeras, dar si ea e data dracului!” a comentat Brenciu, cu referire la Loredana. 🙂

Cristian Sanda a interpretat solo melodia “Feeling good”, iar alaturi de antrenorul sau, Marius Moga, a cantat piesa “Tot mai sus”, pentru ca invitata speciala a acestuia sa fie Felicia Filip care l-a acompaniat pe Cristian Sanda la “Adagio”, semnata Lara Fabiani.

„Am venit la Vocea Romaniei pentru Cristian Sanda, care este una din cele mai bune voci din Romania!” a spus marea soprana Felicia Filip.

Marius Moga s-a ridicat in picioare pentru a-i aplauda.

Iuliana Puschila a interpretat singura “The winner takes it all” a celor de la ABBA si alaturi de Horia Brenciu a cantat hitul din filmul Dirty Dancing “The time of my life”. Invitatii surpriza ai Iulianei au fost baietii din trupa Voltaj, alaturi de care pustoaica de 16 ani a interpretat piesa “20 de ani”, antrenorul ei dansand in picioare pe toata melodia. „Sunt un tip dinamic, ce sa-i faci”, s-a justificat Brenciu.

“Mi-a placut foarte mult alegerea lui Brenciu” a spus si Smiley. “Practic, ai avut primul tau concert cu publicul in picioare si asta, la 16 ani e o mare realizare”.

“Asa este si vreau sa le multumesc baieilor de la Voltaj”, a mentionat Iuliana.

“Ai reusit sa faci o atmosfera ca de stadion” a felicitat-o si Loredana pe cea mai tanara finalista.

author avatar
Ciprian Purice
23.871 afisari

84 COMENTARII

  1. am sperat pana in ultima clipa ca va iesi Iulia Puschila, dar surpriza, nu a fost asa. Sunt f dezamagita.Asociez reusita lui Stefan,datorita lui Smiley ptr reclamele sustinute facute sponsorului Cosmote. Asta este singurul merit al castigatorului.

    • Trebuie sa te contrazic, stefan este un zeu…. si ceilalti concurenti a fost foarte buni, voci foarte frumoase. Daca il urmaresti putin mai atent pe gagiu asta el este natural, el poate canta cu o usurinta atata de mare probabil daca lai pune pe varful muntelui everest nu ar conta, rade/zambeste si canta, si stilu lui nu a mai fost intalnit in romania! miar fi placut sa il aiba ca antrenor pe loredana sau horea, nu pe ,,manelistu” de smiley….

    • Doamne cat de rea e lumea!!!!!
      Iuliana este foarte buna ,nimeni nu contesta asta.
      Dar Smiley a facut toate cele trei alegeri foarte bine, a stiut sa-l puna in valoare. a castigat foarte mult alegand-o pe Andra sa cante cu Stefan. Alegerea lui Brenciu de a canta Iuliana cu Voltaj nu a dat bine chiar daca are voce foarte buna.

    • nu am nimic cu stefan dar au fost voci in acest concurs care au meritat din plin sa castige acest premiu.ceilalti 3 concurenti au cantat impecabil si au cu adevrat un talent!stefan stan nu cred ca merita acest premiu.sper sa auzim de el pe viitor si prin melodiile lui sa ne schimbe parerea ….

    • De acord „cat farmec, ce privire, ce zambet!!!”, dar unde-i vocea??? pentru ca era concursul „Vocea Romaniei” NU „Farmecul, zambetul sau privirea Romaniei” . Insa ne-am obisnuit de la „Romanii au talent” si cu Pro TV si cu Cosmote care nici acum nu s-au dezmintit. In rest un spectacol minunat , pacat de final: „… la mal se-neaca”.

  2. Nu stiu cata incredere ar trebui sa avem in ProTv-ul asta. Lipsa totala de transparenta asupra votului publicului lasa loc pentru manipularea de masa a castigatorului. Nu minimalizez faptul ca Stefan nu merita sa castige. Dar exemplul nedemocratic si lipsit de transparenta lasa loc la multe furtisaguri.
    Asa ca, bravo Stefan! Dar bravo si Iuliana, Cristian si Dragos si UUUUaaaaaa ProTV! Nota zero, pentru manipulare si furtisaguri, ProTv!

  3. Sunt dezamagita de alegerea publicului ,depinde ce public ,Dragos Chircu ar fi meritat Sa fie Vocea Romaniei,

    • Publicul a pus in balanta toate cele trei momente, si in mod sigur Dragos a fost dezavantajat ca a cantat cu PEPE!!!!. Dumnezeule Loredana putea alege pe cineva mai de soi. A gresit si imi pare rau si mie pentru Dragos, dar Stefan are mult mai multe atuuri.

  4. suuupeeeeer shou!!!!!!!BRAVO Stefan!!!!!!!!Ai o voce deosebita frumoasa imi Place imi PLACE imi PLACE cum iti ies melodiile,sa folosesti GROSIMEA glasului tau care iti iese supeeeeer!!!!!!Mi-ai placut de la prima melodie pe care ai interpretat-o si mi-am dorit sa castigi.BRAVO!!!FELICITARI PRO TV pt shoul minunat pe care l-ati organizat.A iesit f frumos FELICITARI !!!!!!!!

  5. Bravo Stefan Stan!!!! O adevarata Voce a Romaniei!!!Ai obtinut ceea ce meritai!!! La Multi Ani de ziua numelui!!! Sanatate,bafta multa in cariera ta!!!

  6. BRAVO pentru singura voce feminina din finala si pentru cea mai calda voce cea a lui HORIA Bravo si pentru duetul H. BRENCIU & GLORIA ESTEFAN de Romania
    FELICITARI SI MULTE REALIZARI IMPREUNA SA VA DEA DUMNEZEU ANI MULTI SI FRUMOSI

  7. SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ASA DA

  8. Dumnezeuleeeee, ce seara speciala ne-ati putut oferi. nu am mai fost asa emotionata, de o asemenea intensitate de multra vreme.Sa traiesti asemenea emotii, sa ai atita bucurie in suflet de la un spectacol atit de grandios, sa asculti atita muzica buna intr-o singura seara, doamne, e oare adevarat?
    Mi-a placut tot spectacolul, toata organizarea lui, toate melodiile interpretate si chiar nu am putut alege un finalist, mi-a fost imposibil sa aleg, dar alegerea celorlalti votanti m-a facut extrem de fericita.Oricare dintre finalisti ar fi cistigat, as fi fost multumita, mi-au placut toti aproape la fel de mult, dar intr-adevad Stefan Stan a fost special,tot ce a cintat a fost interpretat incredibil, iar la duetul cu Andra am izbucnit in lacrimi, am zis ca nu e real ce se intimpla.Loredana m-a uimit si ea din nou cu ingerasul ei, ce sa mai, una peste alta a fost o seara de vis, cu tot ce ii trebuie sufletului ca sa vibreze.
    Multumesc PRO TV, de asta te iubesc si te urmaresc.
    LA MULTI ANI!

  9. Nu l-am vazut pe Stafan Stan in nici o etapa de live mergand mai departe, dar surpriza….., a si castigat trofeul. Sunt si acum surprinsa, ca sa nu spun socata. As fi ales intre Dragos Chircu si Cristian Sanda, mi-a placut si Iuluana Puschila, dar la duetul cu Voltaj a fost sub asteptari. La un concurs de un asemenea nivel , castigatorul trebuia ales de un juriu specializat, nici chiar de jurati ca sa nu fie subiectivi. We live in Romania!

  10. De 1000 ori bravo ! Ma bucur de rezultatul final. Chiar meritai asta ! Bravo Stefan !!!!!!! La multi ani !

  11. mi-am pierdut incredere in pro tv,, asa cum s-a intamplat si cu emisiunea ,,romanii au talent,, asa s-a intamplatsi cu vocea romaniei,sunt profund dezamagita,,romania a ales mai degraba,,MUSCHII ROMANIEI,, eu zic ca meritau unul din ceilalti trei,ILIANA,CRISTIAN SI IN SPECIAL DRAGOS,,pt ca au cantat impecabil….

  12. Bravo STEFAN!!Recunosc ca nu tu ai fost favoritul meu ci Dragos,dar felicitari si La multi ani!!!BRAVO!!Pacat ca nu s-au dat premii si pentru ceilalti cum era normal.

  13. Cristian Sanda a avut vocea cea mai completa din acest concurs,pe langa Dragos Chircu si Iuliana Puschila….o spun ca si profesionist.A avea voce nu inseamna doar a canta si a te juca pe anumite sunete…maneleste vorbind…ci,a avea grave si acute asa cum a dat dovada C.Sanda….regret ca sunt romanca si ca m am nascut in aceasta tara de limitati….il apreciez pe Stefan insa…………fata de colegii lui a fost la un nivel fff coborat…are voce …are timbru frumos dar este limitat…niciodata nu se v a prezenta asa cum a facut o acest tanar de numai 18 ani….Cristian Sanda…el merita sa fie vocea…ne puteam mandri cu el…insa romanul a fost inca odata nestiutor al talentului muzical….oricum felicitari ptr Stefan Stan.

    • Doamna profesoara, dupa principiul asta, un Louis Amstrong sau un Joe Cocker n-ar fi avut nicio sansa in fata lui… Cristian Sanda 🙂

    • Ai perfecta dreptate Cristian Sanda chiar are o voce extraordinara.Stefan ar fi trebuit sa ramana in acelasi loc in care a fost …sa faca karaoke prin cluburi…pacat ca in Romania a fi popular este totuna cu a reprezenta vocea unei tari…RUSINOS…..

    • daca vrei sa fii corecta (in calitate de specialista) trebuie sa recunosti ca din pacate Cristian cu toate ca are o voce foarte complexa , nu este pentru paiat din Romania. Cu vocea lui ar crapa pereti in muiscaluri si operete la Londra, sau Paris dar nu-l vad cantand in stilul Moga (defapt s-a si vazut la duetul cu acesta, care dupa parerea mea a fost unul slabut) In finala prestatia cea mai constanta si complexa a fost cea a lui Stefan cu taote ca si eu ma asteptam sa castige Dragos sau chiar Iuliana.

  14. o porcarie de zile mari, o facatura made i romania, alegerea n a avut nici o treaba cu talentul, nici macar n au contat votruile voastre v au luat doar banii, dintre 2 voci de eexceptie, kirku si sanda a castigat un gigolo ratat cu o voce de carciuma

    • Ai grija cum vorbesti si nu te infoia atat ca nu cred ca esti in masura sa ofensezi un om pe care nu-l cunosc nici eu dar stiu sa ascult si sa simt. Ftefan a cantat toate cele trei piese super. Alegerea de a canta cui Andra a fost clar una care l-a departajat. Daca il consideri pe Stefan gigolo, atunci Dragos (care are o voce foarte buna ) de ce a cantat cu un Pepe???A pierdut foarte mult, si el si Iuliana cantand cu Voltaj.

      • Intamplarea face ca eu il cunosc,si chiar f bine.Problema este ca :are voce ,dar nu ptr vocea Romaniei.A cantat f mult in cluburi si exact un gigolo a fost….un intretinut de femei.Pacat ca atunci cand s-a prezentat nu a putut sa spuna chiar tot adevarul despre el.Sper ca de acum inainte sa se schimbe si sa se maturizeze ca are totusi o varsta iar lumea a avut incredere in el atunci cand l-a votat….

        • si tu l-ai intretinut!? sau doar ti-ai dorit sa te „intretina” dar n-ai fost pe gustul lui?!

    • Chircu s-a nascut cu vreo partuzeci de ani prea tarziu, ar fi facut furori la Steaua fara Nume sau la festivalul de la Mamaia prin anii ’70- 80′ la concurenta cu Similea, Cornel Constantiniu, Mirabela sau Teicu.
      In schimb Cristian Sanda s-a nascut prea devreme, inca nu am intrat pe deplin in era roboteilor muzicali…

  15. Toti patru au fost foarte buni dar daca privim la auditile de aseara Stefan a fost cel mai bun. Asa ca nu mai fiti rautaciosi.Stefan a fost cel mai iubit de public ,asta sa vazut si la emisiunile trecute pentru ca intotdeauna a fost ales de public. Felicitari Stefan!!! , felicitari pro tv!!!.Sarbatori fericite!!!

    • Nu degeaba ti-ai spus „Gigi Duru” te pricepi doar la simple remarci rautacioase!!!

  16. BRAVO STEFAN, ma bucur f.tare ca ai cistigat concursul. Ai o voce super tare, esti atit de degajat pe scena ca si cind ai cinta de o viata. TREBUIE SA RECUNOSC CA SI CEILALTI TREI CONCURENTI ,au cintat impecabil, dar numai unul din pacate, (conform regulilor concursului) putea sa cistige.Ma bucur ca tu ai fost acela , fiind unul din favoritii mei.BRAVOOOOOOOOOOO si LA MULTI ANI!RELI.

  17. a fost ceva incredibil!stiam ca pro-tv este cel mai bun dar aseara ne-a intrecut orice asteptari.mi-au placut toti finalistii,apreciez foarte tare faptul ca antrenorii au ,,citit „concurentii care vor face spectacol in finala.il felicit pe stefan, dar dupa parerea mea a fost vocea cea mai slaba dintre cei patru finalisti.ma asteptam ca unul din ceilalti trei sa castige,dar se pare ca stefan a avut cel mai mare lipici la public.inca odata felicitari stefan,felicitari celorlalti finalisti,felicitari pro-tv pentru spectacolul oferit noua.

  18. Cristian trebuia sa castige!! e de mii de ori mai bun decat Stefan care avea o voce… nu pot spune ca urata dar… oricum el a castigat doar pentru ca Smiley face reclama la Cosmote si Cosmote e sponsorul emisiunii… deci nu e deloc corect!!!! eu ca si Marius sunt mandra de Cristian Sanda pentru ca a ajuns in finala!!!

  19. LA MULTI ANI STEFAN de ziua ta , ai primit un cadou bine meritat de la DUMNEZEU, ai parcurs acest maraton muzical cu brio , si publicul te-a rasplatit pe merit, dar la fel de bine il merita si DRAGOS pe care LOREDANA prin duetul pe care l-au facut l-a ridicat la nivelul tau si nu puteam sa ma decid pana in ultimul moment cand am zis : VOCEA ROMANIEI ESTE STEFAN STAN versus SMILEY. Felicitari mentorilor, felicitari finalistilor si tuturor concurentilor, felicitari Pro TV a fost un spectacol de exceptie.DUMNEZEU sa te ajute in continuare.

  20. nu stiu de unde atatia experti in tara asta a noastra…..se trezesc asa vorbind dar de fapt o fac doar ca sa se afle in treaba…vorbesc de manele…facaturi….talent..fuga si alte chestii….dar de fapt nu-i nimik din toate astea ! e normal ca fiecare sa aiba parerea lui dar jignind in colo si in coace nu-i face cu nimic deosebiti! daca sunt asa de buni precum se vad de ce nu au fost ei acolo in locul lui stefan?! el chiar pare un baiat super ok iar vocea lui si tot ce a facut el acolo pe scena a mers la sufletul tuturor celor de rand , de la inceput si pana la sfarsit! naturaletea si usurinta cu care canta orice tip de muzica sunt chiar demne de invidiat! toti cei care au ajuns in finala meritau in egala masura sa castige deci toata stime pentru stefan !!! publicul chiar l-a votat deci merita toate laudele!!! bravo

  21. Cred că a lăsa exclusiv la aprecierea publicului câștigătorul acestui concurs cred că a fost o greșeală. Este foarte adevărat că cel mai important în aprecierea unui artist este publicul. Dar care public? Evident cel „consumator”,în cazul acesta, de muzică! Dar cei care au votat erau oare chiar consumatorii de muzică? Nu vom ști niciodată în ce proporție au votat cunoscătorii de muzică cu o minimă cultură în domeniu! Așa că după mine n-ar fi fost rău dacă specialiștii ar fi avut un cuvânt de spus. De multe ori este bine ca cei care cunosc să dea tonul, să direcționeze, să conducă spre a direcție bună, nu să mergem la întâmplare, haotic și apoi să ne trezim cine știe unde. Evident că o direcționare, măcar ca cenzură a avut loc la această emisiune, altfel ne trezeam ascultând manele, dar exact când era mai multă nevoie de o apreciere pertinentă, aceasta n-a existat.

  22. super…… romania chiar avea nevoie de o personalitate cu o voce care-ti tansmite emotie in stilul Stefan Stan,.nu cred in parerile acelor cativa nemultumiti ;majoritatea a ales,drept urmare am cstigat si noi cei care l-am votat si am avut incredere in el.Felicitari,felicitari… Stefan Stan mai cantane ceva..

  23. Mi ar fi placut ca lucrurile sa se petreaca la fel ca la Cerbul de aur,trofeu ,locul I,II si III ,cu premii pt toti 4.Pentru ca nu e nicio diferenta intre ei.Vad ca parerile sunt impartite ,dar daca lasi publicul sa aleaga ,nu te poti astepta sa premieze cate octave urca sau coboara un artist.Publicul il alege per ansamblu dupa perceptie si aici fiecare a fost diferit si unic in felul sau.Fiecare a avut un atu diferit de al celuilalt.De aceea ar fi fost si greu sa faci o comparatie intre ei(poate de aceea nu si a asumat nimeni de specialitate jurizarea finala).Eu sunt multumita ca s a ales dintre cei mai buni.Daca vrei sa te trezesti in mod placut dimineata pui Stefan sau Dragos ,daca vrei sa te apuci de treaba te folosesti de energia si tineretea Iulianei si a lui Cristian.Toti sunt necesari si minunati .Felicitari tuturor si La multi ani Stefan(apropo nu cred ca e vreo legatura cu muschii ,mai degraba cu zambetul.Face jumatate din prestatie!!!!!)

  24. Din considerentele de mai sus cred că publicul a votat mai degrabă o imagine bine creată și definită în detrimentul unei voci mai bune dar unei imagini mai confuze, nedefiniă. Cred că merita să câștige Dragoș Chircu sau măcar Cristian Sanda care n-au avut cine știe ce imagini, dar care aveau voci mai bune. Felicitările mele pentru Ștefan Stan și sincere păreri de rău pentru Dragoș Chircu care mi-aș fi dorit să câștige. Nu fi dezamăgit, tu ai fost mai bun! Nici Ștefan nu credea că o să câștige, s-a „citit” după buzele lui înainte de a anunța Bartoș câștigătorul

  25. Am urmarit toate editiile (chiar si in reluare) cu sufletul la gura si in general show-ul mi-a placut foarte mult. Organizare, orchestratie, prezentare tot. Dar rezultatul m-a dezamagit enorm. Si nu numai pe mine ci si pe multi, multi altii. Si asta ar trebui sa dea de gandit celor de la Pro TV. Pentru ca ar putea sa piarda mult credit.
    Dupa parerea mea oricare din ceilalti trei merita sa castige. Mai putin cel care a castigat defapt, a carui voce nu avea nimic special (plata, fara modulatii sau inflexiuni deosebite, nu putea urca prea mult). Nu e o voce rea dar daca o sa ascultati cu atentie atunci cand canta nu era in stare sa sustina prea mult sunetele de aceea taia mereu din finalul versurilor.
    Va garantez ca nu se va mai auzi nimic de el in curand. Cu parere de rau chiar si pentru el.
    Dar unii chiar nu pot fi pacaliti.

    • da la fel cum nici dracu nu stie azi cine e Frank Sinatra, bluesisti din state, Rod Stewart, Tom Jones. Da esti un creier in domeniu pacat ca esti unul pane.

  26. bravo stefan stan ;la multi ani ;ai fost fantastic,de prima data cand te-am ascultat am stiut ca o sa castigi.felicitari

  27. Splendid!Oricare concurent,din sferturi incoace ar fi castigat ar fi fost meritoriu,dar finalistii au fost cei mai buni!TOTI4sunt marii castigatori ai concursului cu o nota in plus pentru Dragos! Felicitari tuturor concurentilor si multumiri postului pentru s minunatul spectacol!

  28. Emisiunea a fost o reusita, faptul ca s-a cantat cu acompaniament de orchestra live (nu de pe banda vreau sa zic) a fost unul din atuurile emisiunii; cred ca au iesit din concurs voci mai bune decat ale finalistilor si mai cred ca nu a castigat vocea cea mai buna (atentie, concursul s-a numit VOCEA ROMANIEI, NU ARTISTUL SAU SHOW MANN-UL SAU ALTFEL – CA AU FACUT ALTII EMISIUNI UNDE NU A CONTAT NUMAI VOCEA), dar pentru a ne putea aprecia pe noi ca si public daca avem sau nu discernamant, consider ca ar trebui facute publice urmatoarele date: cate voturi a obtinut fiecare concurent in total / de pe cate numere apelante -pentru fiecare in parte!

    • Good point, vorba unui ministru 😉
      Si pe mine ma intereseaza la cate voturi diferenta a ratat Dragos titlul.
      Ce-o fi cu atata secretism?

  29. Ma asteptam sa castige stefan sau cristian! Din pacate pentru dragos si iuliana, ei au pierdut pe mana antrenorilor lor, au ales sa faca spectacol cu voltaj si pepe in loc de piese care sa le puna in valoare vocile!

  30. bravo Stefan , toti cei 4 au fost grozavi dar Stefan are si carisma. Multumim pentru spectacol! La multi ani!

  31. L-am votat mereu pe Chircu Dragos; o voce de exceptie; el trebuia sa castige, pt. ca emisiunea se numeste vocea Romaniei; dar…ca si la romanii au talent, a castigat cel mai manelist dintre toti;oare chiar atat de redusi suntem? sau a trebuit sa castige al lui smiley?
    Flicitari Dragos, esti vocea Romaniei!

    • din pacate cu toate ca are o voce extraordinara nu a vrut sa rsite (poate nu e corect spus) nici el si nici Loredana prin a canta ceva total diferit decat a cantat in fiecare emisiune si din acest motiv a devenit putin neinteresant. Pacat pentru ca avea toate atuurile sa fie primul

    • Eu nu l-am votat, ca sunt bugetar amarat, dar l-am urmarit mereu si a fost singurul care m-a emotionat pana la lacrimi. Asta e, e bun si locul 2.

  32. TOATE CELE CATEVA VOCI BUNE AU FOST FILTRATE INCA DE LA BUN INCEPUT! un concurs mediocru tradus ca de obicei in stil mafiot romanesc cu aranjamentele de rigoare. cocncurenti cu ceva talent nestudiati dintre care a iesit cel care trebuia. mai lasati voturile online …chiar nu realizati ca sunt manipulate? pe praful asta si criza asata banii nu pleaca oricum si la oricine mai romanilor!!! Felicitari STANE te ai combinat cu personajele potrivite….
    dar asta doar DORIAN stieeeeeeee si nenea NATZIS …. sa va cheltuiti banii dupa cum ii si luati …nu uitati ca mai sunt si oameni mai inteligenti decat VOI. Asa sa va ajute Dumnezeu !

    • corect. si trebuie spus ca tu ai fost care a ordonat filtrarea acelor voci, defapt au fost intai ascultate, inregistrate iar apoi virusate pentru a fi eliminate pe drept.Despre voturi NU comentez. In schimb se vede ca esti un Secu…. slab informat deoarece Dragos a cam studiat asa putin cativa ani buni, la fel si Iuliana si … ce coincidenta chiar si Cristian a luat cateva ore de zdranganeala de-asta. Dar ce sa facem este o consecinta a serviciului tau ca dupa ani de ascultat fluiere, zgomote de difuzoare si alte asemena deranjuri auditive sa nu faci diferenta dintre muzica si scartait si dintre artisti (chiar in devenire) si pacalici (asemanatori tie)

  33. Felicitari celor care au muncit la acest mare spectacol,ati fost la mare inaltime si tu Stefan ai aratat ce poate un om fara nicio pregatire muzicala. Super,ai cantat din suflet si ai pus suflet in toate melodiile. FELICITARI!!!!!! mult noroc in continuare.Si un calduros LA MULTI ANI!!!

  34. Dupa razboi parerile sunt pro si contra,dar sa fim
    realisti a castigat cel mai slab din cei patru nu
    stiu cine la votat intr-un procent asa mare peste
    ceilalti.Toti ceilalti 3 meritau VOCEA ROMANIEI i-mi
    pare rau pentru vocile adevarate…

  35. Cristian a interpretat superbissim „Adagio” (Albinoni)in duet cu Felicia Filip si, la fel, celelalte doua melodii. Felicitari !!! El ar fi trebuit sa castige trofeul. Are o voce de exceptie. Mi-a placut mult si Dragos si, ma asteptam, ca in cel mai rau caz el sa fie „Vocea Romaniei”. Pe Iuliana au dezavantajat-o melodiile alese iar Stefan a avut aseara cea mai slaba prestatie din tot concursul. Ori publicul care a votat nu are o buna cultura muzicala, ori lucrurile au fost aranjate in asa fel incat sa castige Stefan, avand in vedere ca Smiley face reclama Cosmote-ului. Sper sa fi functionat prima varianta. Ne vom lamuri la urmatoarele editii.

  36. Nu mi se pare ceva corect a avut loc cea mai mare nedreptate nici nu se compara vocea lui C.SANDA cu a lui Stefan nu zic ca nu ar avea voce buna dar nu merita sa castige!C.SANDA are vocea de inger merita sa castige si sper ca o sal mai vad la televizor.Cat despre PROtv nu cred ca o sa ma mai uit la vreo emisiune de pe post ca toate nu sunt corecte ca asa sa intamplat si la Romani au Talent o mare nedreptate!

  37. Felicitari pentru Stefan si pentru Smiley! A castigat exact cine mi-am dorit, cu toate ca la un moment dat eram tentat sa sustin pe Iuliana, o voce promitatoare, iar alaturi de antrenorul ei, Horia Brenciu care este cea mai buna voce, dupa parea mea, dintre cei care au fost alesi ca juriu, a facut o treaba foarte buna! Felicitari si Iulianei si lui Horia Brenciu!…
    Vocea lui Stefan este super tare, poate canta orice, este cu adevarat VOCEA ROAMANIEI! Felicitari, Stefane! Felicitari, Smiley!

    • daca tu spui ca e voma inseamna ca te-ai uitat iar daca te-aiuitat inseamna ca ti-a placut. Minciunila. HEHEHEHEHEHEHEHE

  38. N-ui corect deloc.Stefan Stan,baiatu asta nici nu avea ce cauta in finala.Trebuia eliminat de mult.Au fost concurenti de o mie de ori mai buni decat el.E manareala.Cartile erau facute de la inceputul concursului sa castige baietica asta.Pe suta aia de mii de euro mai pun mana si altii.Sunt dezamagit…vrajeala pe fata.Dragos Chircu e mai bun de milioane de ori decat baietica asta.Na-ti vazut ca nu avea nici un stres?Stia ca va castiga,era prea sigur pe el.Pentru mine si pentru multi altii Dragos Chircu este vocea Romaniei.

  39. ACEST CONCURS TREBUIA DENUMIT „MILA ROMANIEI”.PRIMA GRESEALA A FOST ATUNCI CIND S-AU FACUT PUBLICE DETALII DESPRE VIATA PERSONALA A CONCURENTILOR. TREBUIA SA FIE UN CONCURS AL VOCILOR NU AL MILEI. RUSINEEEE.DE CE DECIZIA FINALA TREBUIE LUATA DE TELESPECTATORI CARE JUDECA CU INIMA SI NU CU URECHEA MUZICALA?UN JURIU NEUTRU PENTRU FINALA NU S-A GASIT? SI INCA UN AMANUNT.STITI CE INSEAMNA PENTRU CEI TINERI SA FIE LASATI DEOPARTE PE MOTIV CA AU TIMP SA SE AFIRME??.NUMAI CINE A FOST IN PIELEA LOR STIE CE DEZILUZIE MARE ESTE.”DATI-I CEZARULUI CE-I A-L CEZARULUI” SI NU MAI DEZAMAGITI TINERII.MAI BINE FIXATI A LIMITA DE VIRSTA,DACA TOT NU DORITI SA LE RECUNOASTE-TI MERITELE.ACEST CONCURS MI-A LASAT UN GUST AMAR.BRAVO CONCURENTILOR TINERI.

      • si plina de frustrati ca tine. Da Dragos are o super voce dar in finala Loredana l-a faultat prin alegerea melodiilor altfel cred ca el ar fi castigat

  40. nu a vazut emisiunile(nu am cablu si nu vad protv (si nu pierd mare lucru)) ,insa am ascultat finalistii pe net.Dintre toti mi-a placut cel mai mult Iulia,dar cum stiam ca nu poate cistiga,am votat cu Dragos.Totusi,asa cum au spus si altii, parca era vorba de vocea Romaniei si nu de manelistul Romaniei…

  41. Oricare dintre concurenti,putea castiga acest concurs daca il avea antrenor pe Smylei,sponsor Cosmote si post de televizune ProTV.In aceste conditii, castiga cne trebuie nu cine merita.Dupa parerea mea a castigat,cel de pe locul4 din aceasta finala.

    • sa inteleg ca la toate editiile ce vor urma va castiga un concurent din echipa lui Smiley. el are contract cu Cosmote pe 3ani si poate prelungi intelegerea. Atunci ceilalti antrenori de ce mai vin la show?? Vorbiti si voi sa va aflati in treaba

      • zoaiee! sa inteleg ca tu esti un fel de profesor pe pagina asta? Nu ti-am vazut comentariul strict pe acest subiect.Tara are mare nevoie de analisti ce-ar fi sa incerci

  42. Sunt pensionara si am 58 de ani, am intuit de la inceputul concursului ca, batalia se va da intre Stefan Stan si Dragos Chircu.Toti concurentii au fost buni, dar acestia doi au fost deosebiti.As dori ca pe viitor sa se mai auda de acesti baieti talentati.La multi ani Stefane si m-ai facut mandra ca sunt romanca.

  43. nu inteleg dc tot dati vina pe protv sau pe antrenori.putea sa castige oricare din cei4 finalisti.doar pana la utma urmei cel care decide e publicul.poate stefan a avut mai multi prieteni.

  44. In primul rind, sunt editii multe de cind favoritii mei (si anume echipa lui Smiley) tot parasesc concursul, De pe la Brigita incepind , Mihai,Marcel. ANTHONY, Catalin, Smiley si Stefan au fost preferatii mei….de departe. In concursul asta Stefan m-a convins treptat… a ris .s-a amuzat a plins a simtit fiecare melodie pe care a cintat-o. Sigur ca Dragos are probabil cea mai buna voce de bel canto dar tirziu a inteles ca de fapt el trebuie sa ne convinga sa il iubim (si cit a tras Loredana de el in finala sa se miste , sa dea din el tot ce poate).In finala Stefan a dominat concursul ,a cintat si a zimbit cu fata , cu ochii cu sufletul si noi l-am votat …tot cu sufletul. Rezultatul a fost corect, nu ilmai contestati si nu ilmai jicniti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger