AcasăNewsVocatia de sluga a lui Rares Bogdan

Vocatia de sluga a lui Rares Bogdan

„Am fost acolo… SI A FOST UNIC! Va multumesc pentru modul in care m-ati primit”, scrie Rares Bogdan dupa ce a trecut pe la proteste. Cred ca e o greseala, a vrut sa scrie „AM FOST UNIC”! Chiar daca ar fi fost 3 milioane de Rares Bogdan in Piata, clovnul de presa tot unic ramanea. El este geaca rosie antiglont de pe umerii presedintelui, pe care il apara cand nu trage nimeni. Este pavaza antiteleviziune a cenaclurilor patriotice tinute sub lumina reflectoarelor.

El este liderul audientelor nascocite pentru prostime. Este scutul antijurnalism si promotor al unei trupe care exceleaza in piesa „Dusul cailor la apa”. Rares Bogdan e si capastru, si adapatoare, si zabala, si iesle. Uneori e chiar calul. Teatru prost. Din ce in ce mai prost.

Trump, cara-te!

Doar el a descoperit ca printre ultrasii din Piata Victoriei se afla si angajati ai unor firme de paza „de casa” din Olt si Arges. Culmea este ca Dragnea e din Teleorman si Grindeanu din Caransebes. N-a mers vrajeala, dar a incercat sa se scoata cu intrebarea „cine i-a platit”. Cum cine? Cozmin Gusa, care si-a dat seama ca Rares Bogdan e pe langa subiect si ridica apa cricul, in direct. Asa, cu bodyguarzii, poate mai leaga si el vreo doua vorbe. Cine a vrut sa se creada ca cei care au atacat fortele de ordine sunt chiar protestarii?, tipa el pe retelele de socializare. Cine a comandat incercarea de decredibilizare a mitingului? Iti spun eu, Bogdane. In primul rand Soros, ofticat ca nimeni nu i-a dat rest la bancnota de 100. Zgarcitul naibii! Apoi Putin, disperat ca toata lumea bea ceai de la ambasada SUA in loc sa dea pe gat votca lui de export. Cica si Trump e amestecat, furios ca Dragnea, in SUA, cand i-a intins mana si s-a prezentat „Liviu”, el a inteles „Leave you!”, un fel de „cara-te”, asa, mai taranesc. Si Carmen Iohannis, evident, scoasa din minti ca la televiziunea ta, cand se striga „Iohannis e cu noi”, se intelegea mai mult „Iohannis e gunoi”. Urat, Bogdane! Urat! Asa ca nu ii mai felicita pe tehnicienii de la sunet si cumpara-ti scule mai bune.

Ce e aia Iohannis?

Nu cred ca presedintele Iohannis mai iesea in strada daca nu i-ar fi demonstrat consilierii de presa, inainte, ca limba mai catifelata ca a lui Rares Bogdan nu se gaseste in tot jurnalismul din Romania. Si, mai mult decat orice, are puterea de a se plia pe subiect ca nimeni altul. Si cultura, normal. Scrisoarea a treia poate deveni a doua, de Wagner sau de Garcia Marquez, copilul protestatar din Piata devine bun comun, al revolutiei impotriva coruptiei, chiar daca acasa intreaba „mami, ce e aia Iohannis?”. Fanfaronul cu batista de mort de lux in buzunarul de la piept s-a prins ca televiziunea vinde iluzii, in general, si in special a lui, din care isi trage si el vreo 15.000 de euro pe luna. Circul lui, cu ochi dati peste cap din patriotism scos cu forcepsul si indesat cu genunchiul, vinde orice tampenie buna de molfait intre gingii de credulii neamului. Mai ales daca plodul intervievat spune ori „Jos Dragnea”, cere demisia Guvernului sau declara ca a iesit in strada sa-l apere pe Iohannis. Am rezerve ca Rares Bogdan chiar stie ce este Iohannis, dar nu ma indoiesc ca, daca nu ar fi existat protestele, le-ar fi inventat. Altminteri, cum sa vada Iohannis ce limba moale are? Si, sa nu uit, cum sa-l mai vada mamaie de acasa pe nepotul revolutionar la numai trei ani?

author avatar
Valentin Boeru
24.035 afisari

9 COMENTARII

  1. Sper ca in curand toate posturile tv si ziarele insolvente sa nu mai fie sponsorizate din banul public si nici de stapanii coloniei din exterior.Sa luam exemplul dusmanilor din vestul granitei si sa se reglementeze statutul ongurilor,mai ales a celor finantate din donatii externe,sa nu mai fie sustinute din bani publici.

  2. …atât timp cât există antena3 și româniatv postul în sine , adică realitateatv e necesar , probabil ti-ar conveni sa fie toți pe măsura Laviniei Șandru , care nu are ce cauta acolo să facă analize politice, când o văd mă gândesc că îi lipsește o pungă de semințe din mâini și studioul redecorat în bucătarie,domnul Rareș Bogdan e o cotrapondere la asaltul unor frustați, lingători de clanțe ,cărători de sacoșe,din care categorie faci parte sigur . Domnule Valentin Boeru , desi numai domn nu ești , nu știu câtă lume a auzit de tine , dar fi sigur că te înjură multă lume ….ridicăte la nivelul lui și apoi dă cu piatra , altfel rămâi un postac de conjuctură, un oprtunist jalnic . Și ca să te citez , tu și gașca de borfași din umbră nu faceți decât : Teatru prost. Din ce in ce mai prost.

  3. Nimic nou.Diversiunea continua pe siturile de genul asta,la fel si cotidianul, ziuanewsro, evz, si multe altele.

    Bine ca exista realitatea tv.

    Who the FFuck is boeru ?

    • E unul care v-o trage din orice pozitie! Multumit? Mai bine baga-ti lanterna in cur si lumineaza-ti inteligenta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger