AcasăNewsVladimir Putin, prabusire uluitoare

Vladimir Putin, prabusire uluitoare

Increderea publica in presedintele rus Vladimir Putin a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani, conform unui sondaj de opinie al statului.

Sondajul, efectuat de Centrul de Cercetare a Opiniei Publice, a stabilit ca increderea in Putin a scazut la 33,4%, cel mai scazut nivel din 2006. Rezultatele nu reprezinta o problema imediata pentru Putin care a castigat categoric alegerile din martie 2018, obtinand astfel un nou mandat de sase ani. Insa ar putea oferi incredere potentialilor viitori contracandidati. Rata de aprobare a lui Putin, care este diferita de increderea in presedintele rus, este in continuare ridicata – 60%. Insa si aceasta a scazut de la varful de 90% din cauza scaderii veniturilor si a unor decizii ale guvernului de a creste varsta de pensionare. Rata de incredere a lui Putin si-a atins maximul de 71% in iulie 2015, dupa ce Rusia a anexat Crimeea de la Ucraina in 2014. Chiar inainte de alegerile de alegerile de anul trecut, rata de incredere a presedintelui rus era de 55,3%. De atunci, increderea publica in Putin a scazut constant. Putin ramane, insa, politicianul in care rusii au cea mai mare incredere. Urmatorii doi pe aceasta lista sunt ministrul Apararii Sergei Shoigu si ministrul de Externe Sergei Lavrov, cu 13% respectiv 9,3%.

author avatar
Andrei Coman
139 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are totuși mult dar totuși puțin, paradox. Dacă are mult are mai mult ca Klaus care are pana în 30%.Daca are puțin are ca Rusia are 150 milioane de oameni nu 20 ca noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger