AcasăNewsUPDATE Vlad Cosma, cu documente si inregistrari la Parchetul General

UPDATE Vlad Cosma, cu documente si inregistrari la Parchetul General

Fostul deputat a venit, marti dimineata, la Parchetul General, pentru a da lamuriri in fata procurorilor.

UPDATE 11.45 – La plecarea de la Parchetul General, Cosma a explicat ca nu a fost audiat, urmand ca saptamana viitoare urmeaza sa dea o declaratie. Si ca de la Parchet va merge la Inspectia Judiciara. „Am depus documentele pe care le-am avut astazi si am facut un proces verbal de depunere, urmand sa fiu audiat la o data ulterioara (…) inscrisuri, poze si inregistrari audio. De aici sunt citat la Inspectia Judiciara, unde trebuie sa ajung la ora 1 (13-n.n). Inteleg ca IJ s-a sesizat in legatura cu dezvaluirile pe care le-am in spatiul public”, a detaliat Cosma.

––

Este vorba, practic, despre o audiere reprogramata, mai exact amanata cu cateva zile. Vlad Cosma a ajuns sa dea declaratii la Parchet, in calitate de martor, in privinta plangerii penale pe care a depus-o la PICCJ, impotriva a patru procurori. „Am adus inregistrarile, am adus documentele. O sa aduc in saptamanile urmatoare tot mai multe documente, pe masura ce le strang”, a asigurat fostul parlamentar PSD.

De altfel, dupa cum se stie, fostul deputat este cel care a dat unor televiziuni de stiri o serie de inregistrari cu procurori anticoruptie.

sursa foto: captura Antena3

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger