AcasăNewsViteza prea mare i-a costat: Peste 3.700 de soferi, amendati intr-o singura...

Viteza prea mare i-a costat: Peste 3.700 de soferi, amendati intr-o singura zi

Au calcat cam mult pedala de acceleratie, iar odata ce au fost prinsi de politie s-au vazut nevoiti sa adauge fondului destinat perioadei de Sarbatori o cheltuiala in plus: amenda pentru viteza excesiva.

Li s-a intamplat, sambata, conducatorilor auto -deloc putini la numar, din cate arata statistica IGPR – care au fost depistati incalcand regimul legal de viteza pe principalele drumuri nationale, pe care le-au monitorizat cei peste 1000 de politisti iesiti pe teren in decursul zilei. A fost vorba despre DN 1, DN 2, DN 6 si DN 7.

Si din cate anunta reprezentantii Politiei Romane, duminica, actiunea desfasurata in ziua precedenta a scos la iveala, la nivelul intregii tari, in vederea fluidizarii, dar si a supravegherii circulatiei rutiere, in perioada Sarbatorilor de iarna, mii de cazuri de depasiri ale vitezei regulamentare. Au fost date 3.758 de sanctiuni contraventionale soferilor vitezomani. Mai mult, prinsi ca au accelerat prea mult, respectiv cu peste 50 km/h, nu mai putin de 102 conducatori auto s-au ales cu permisul retinut, mentioneaza aceeasi sursa.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger