AcasăNewsVisele pot fi controlate cu smartphone. Vezi cum!

Visele pot fi controlate cu smartphone. Vezi cum!

Pe App Store a fost lansat recent o aplicatie gratuita, care poate revolutiona somnul si poate controla visele posesorilor de smartphone.

Aplicatia DreamON este gratuita

Aplicatia DreamON este destinata in special persoanelor care dorm agitat sau au cosmaruri. Dupa ce ati descarcat aplicatia, puneti telefonul pe pat, apoi pregatiti-va de somn.

Dupa ce adormiti si eventual incepeti sa visati, senzorii smartphone-ului va vor inregistra miscarile din timpul somnului. Dupa ce incetati sa va miscati – si se presupune ca incepeti sa visati – aplicatia porneste o melodie relaxanta. Aceasta va poate influenta si somnul si visele in bine, astfel ca frecventa cosmarurilor se va reduce simtitor. Practic este posibil ca aplicatia respectiva sa va controleze visele, care vor fi mai frumoase,  iar somnul va fi mult mai odihnitor.

author avatar
Arpad Dobre
212 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt uimita de fiecare data cand observ cat de departe a ajuns tehnologia.

  2. Cred ca am ajuns sa devenim dependenti de tehnologie si nu e bine. Am lasat-o sa patrunda prea mult in viata noastra, sa ne-o controleze. Ne vom da seama ca am gresit abia cand vom pierde controlul complet.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger