Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Viorica Dancila, noul presedinte executiv al PSD-ului

Viorica Dancila, noul presedinte executiv al PSD-ului

Autor:

Sefa Guvernului va prelua, mai nou, si prerogativele care ii revin numarului 2 in cadrul Partidului Social Democrat.

 

premierul Dancila 350x218 Viorica Dancila, noul presedinte executiv al PSD uluiTotul dupa ce, la Congresul de sambata, Viorica Dancila a primit cele mai multe voturi, in defavoarea contracandidatilor sai, Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu. Din cate a anuntat Claudiu Manda, presedintele comisiei responsabile de numararea voturilor, Dancila a primit 2880 voturi “pentru”, 939 “impotriva”.

Va amintim faptul ca, in preziua votului din Congresul de la Sala Palatului, Liviu Dragnea anunta cat se poate de clar o sustine si ca o va vota pe Viorica Dancila.


2 comentarii to Viorica Dancila, noul presedinte executiv al PSD-ului

  1. costica

    Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

  2. JUSTITIABILUL

    PSD trebuie scos urgent in afara legii. Ceea ce a demonstrat prin fapte, cu ocazia acestui congres ADUCE GRAVE PEREJUDICII SIGURANTEI NATIONALE. Parchetul General trebuie sa se autosesizeze. PARTIDELE DIN OPOZITIE TREBUIE SA DESCHIDA ACTIUNE PENALA IMPOTRIVA PSD.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!