AcasăNewsViorel si Andrei Hrebenciuc si-au recunoscut partial faptele

Viorel si Andrei Hrebenciuc si-au recunoscut partial faptele

sursa foto: adevarul.ro

Acuzati de comiterea mai multor infractiuni in Dosarul retrocedarilor ilegale, Viorel si Andrei Hrebenciuc si-au recunoscut partial faptele.

sursa foto: adevarul.ro

Anuntul a fost facut chiar de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in ultimul referat cu propunerea de prelungire a masurilor preventive luate fata de persoanele inculpate in celebrul dosar.

Inainte ca dosarul sa ajunga pe masa magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ioan Adam a recunoscut si el ca i-a oferit mita judecatorului Ordog Lorand Andras, iar Dan Costin Bengescu si-a recunoscut si el partial faptele de care este acuzat in Dosarul retrocedarilor ilegale.

In schimb, procurorii anunta ca afaceristul Gheorghe Paltin Sturdza, cel care a beneficiat de pe urma actiunilor de retrocedarea a peste 43.000 de hectare de padure, nu si-a recunoscut vina, insa anchetatorii sustin ca acesta nota intr-o agenda sumele pe care le punea la bataie, pentru a obtine decizii favorabile in instanta, si destinatarii acestora.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor verifica, vineri, masurile preventive dispuse fata de unii dintre inculpati, in frunte cu Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam si Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justitiei, acestea fiind si cele mai cunoscute nume din dosar.

author avatar
Cristi Ionita
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger