AcasăNewsViorel si Andrei Hrebenciuc, audiati la ICCJ. Si-au recunoscut faptele din dosarul...

Viorel si Andrei Hrebenciuc, audiati la ICCJ. Si-au recunoscut faptele din dosarul retrocedarilor ilegale!

sursa foto: adevarul.ro

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, au fost audiati luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

sursa foto: adevarul.ro

Cei doi au aparut in fata magistratilor intr-un nou termen din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, dosar in care sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni.

Din primele informatii reiese ca Viorel si Andrei Hrebenciuc si-au recunoscut, luni, faptele de care sunt acuzati in speranta ca vor obtine pedepse mai blande.

Viorel Hrebenciuc a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, spalare de bani si constituirea unui grup infractional organizat, iar Andrei Hrebenciuc pentru complicitate la trafic de influenta si complicitate la spalare de bani.

Alaturi de cei doi, in dosar mai apar nume grele precum fostul deputat Ioan Adam, fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu, Paltin Gheorghe Sturdza, Anca Roxana Adam (judecatoare la Tribunalul Brasov), Lorand Andras Ordog (judecator la Tribunalul Covasna) sau Adam Craciunescu (director general Romsilva).

In urma actiunilor puse la cale de cei amintiti, Romsilva a pierdut un teren de peste 43.000 de hectare in dauna lui Paltin Sturdza, beneficiarul retrocedarii ilegale.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger