AcasăNewsViorel Catarama, reinviat din prostie

Viorel Catarama, reinviat din prostie

Perdantul de serviciu al PNL, readus la viata politica de gafele comise de Orban & Comp.

Tensiunile din sanul PNL plus stationarea partidului la cote electorale nesatisfacatoare i-a permis lui Viorel Catarama sa prinda din nou glas public.

Perdantul de serviciu al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> readus la viata politica de gafele comise de Orban Comp

Adversar declarat al modului in care Ludovic Orban conduce PNL-ul, Viorel Catarama profita de orice ocazie pentru a-l contra public pe liderul PNL. Faptul l-a adus in atentia adversarilor PNL, care mai nou pun cat de des un microfon la dispozitia lui Catarama iar acesta profita si propavaduieste pozitii total opuse celor adoptate oficial de PNL. Catarama se foloseste si de orice contradictie, oricat de mica, aparuta intre liderii liberali si asta intr-o perioada in care liberalii nu fac economie de motive de hara. Altfel spus, Catarama profita de prostia liberalilor incapabili sa-si rezolve diferendele interne departe de ochii si urechile lumii intregi pentru a-si inventa el o noua cariera politica. Culmea este ca reuseste sa se faca ascultat – cum este de exemplu cazul demiterii lui Kovesi, poveste in care Catarama, in dezacord flagrant cu Ludovic Orban si pozitia oficiala a PNL, spune ca Iohannis trebuie sa o demita degraba pe sefa DNA. Mai mult, Catarama critica public ”nerespectarea regulilor democratiei” de catre unii politicieni si jurnalisti – si asta in conditiile in care Orban nu oboseste acuzand CCR-ul. Cum Viorel Catarama are si functie in partid – este prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, este clar ca afirmatiile lui fac rau PNL-ului si pot zapaci o parte din electoratul de dreapta. Si toate astea doar pentru ca Orban si ai lui nu sunt in stare sa clarifice raportul de forte intern si sa puna PNL-ul pe un drum ferm, fara dizidente gen Daniel Zamfir si Viorel Catarama. Dizidente de-a dreptul periculoase in an preelectoral.

author avatar
Simona Badulescu
733 afisari

1 COMENTARIU

  1. referitor la Viorel Catarama.Este singurul liberal convins. Doctrina liberala „Prin noi insine” se refera la sustinerea atreprenoriatului. Cati liberali din PNL sunt atreprenori ?
    Unii nu stiu pe ce lume traiesc. Au lucrat toata viata la stat si sunt liberali, de drapta. Hai, sa fim seriosi. Numai Viorel Catarama care nu a lucrat niciodata la stat este un liberal convins. Are o firma de succes, munceste si face bani din ceea ce stie sa faca. As vrea sa vad in PNL si alti liberali convinsi, sa stina in Parlament legislatia legata de IMM-uri, microintreprinderi. Ei nu stiu si nu fac acest lucru, s-au multumit numai sa contrazica PSD in orice fel de legislatie si atat.As dori sa-l vad pe Viorel Catarama presedintele PNL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger