Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Viorel Catarama da fiori Romaniei in zona intima

Viorel Catarama da fiori Romaniei in zona intima

Autor:

Morala crestina, in abordarea neoliberala , a fost descatusata de preceptele care stavileau pacatele savarsite de-o parte si de alta a Portii Raiului. Pana si sfintii cu experienta la abtineri mai simt cate o tresarire pe ici pe colo, mai ales pe colo, cand le taie calea cate o candidata la titlul de serafim, fosta rockerita adormita intru Domnul pe plaja de la Vama Veche, imbracata conform obiceiurilor locului. Iar daca prin apropiere se iveste si vreo tufa de iasomie libera, de ce nu?

 

catarama 720x478 Viorel Catarama da fiori Romaniei in zona intima

Catarama mai are putin si crede ca PNL poate da dispensa de casatorie si Sfantului Emerentie la impreunarea maritala cu Sfantul Caznutie

Dincoace, pe Pamant, mai mare placerea sa traiesti, caci ANAF nu  controleaza pacatele trupesti si SRI nu te asculta si nu trage cu ochiul la tine daca savarsesti vreun atentat la siguranta nationala a pudorii. Vasile, iubeste-ti nevasta, pe Gheorghe, PNL vegheaza!

Busoi, ai grija!

Viorel Catarama nu a avut norocul de a se numara printre cei doisprezece insotitori ai lui Hristos. S-a nascut atat de tarziu incat firma lui nici contractul de tamplarie la mese si taburete pentru Cina cea de Taina  nu l-a mai prins. Asta nu il impiedica, insa, sa fie apostolul unei idei inflacarate despre libertate, caci ce altceva inseamna liberalismul? Omul s-a nascut liber din nastere, o fi aflat el ca s-a stabilit la 10 septembrie 1948, si ca are dreptul de a se purta cu ceilalti in spiritul fraternitatii. Fraternitate, zic, asa a zis si ONU, ca fratii adica, nu iubire de barbat cu barbat si de femeie cu femeie. Numai ca, pe post de iepure care sa atraga dupa el plutonul de candidati la presedintia PNL, Viorel se lanseaza intr-o declaratie datatoare de fiori in zona intima a Romaniei. „Daca voi fi ales, PNL va fi de acord cu casatoriile homosexuale si va fi de acord cu adoptiile de copii de catre aceste familii”. Bine, bravo! Am inteles spilul, el face declaratia, PNL zice da, dar daca in cursa asta Busoi se impiedica si Orban vine buluc peste el, din spate, nu il …, nu il …, nu il si ia de nevasta dupa aia, vreau sa zic? Chestie de onoare liberala, ce naiba!

Gomorra nu e Govora

Ca declaratia, in prima ei parte, este facuta cu scopul de a strange voturile homosexualilor, e treaba lui Catarama, pana la urma. Insa, cand patronul care a ratat inclusiv contractul de tamplarie la Arca lui Noe spune ca declara aceste lucruri in baza moralei crestine, se naste o problema. Morala crestina  nu poate face abstractie de sfintenia lui Hristos insusi, iar acesta nu era prieten cu Elton John si nici din metehnele ieniceresti nu s-a inspirat cand a propovaduit multimii. Catarama, insa, nu a aflat. Ca poate confunda Gomorra cu Govora si Sodoma cu Socola, nici asta nu ar fi o problema.  Dar sa zici ca Dumnezeu a lasat casatoria intre barbat cu barbat si intre femeie cu femeie este o mare tampenie. Parca ar fi madam Turcan cand declara ca trebuie ca PNL trebuie sa lupte pe orice cale impotriva Justitiei.  Acum, intelegi, Viorele, de ce ai pierdut si licitatia pentru dormeza lui Procust? Dadeai romanul peste cap si te alerga Camil Petrescu prin toata Elvila sa-ti rupa arcurile si restul de canapele pe care gandirea liberala revolutionara se odihneste lasciv, cu fundul expus atacurilor.


3 comentarii to Viorel Catarama da fiori Romaniei in zona intima

 1. Nicu Grama

  Din 1984 a fost economist la Tehnoforestexport, iar în 1987 este numit Director pentru Europa de Est al firmei BELCO – Belgia la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Pe vremea lui Ceausescu, sa lucrezi intr-o intreprindere de comert exterior si sa mai ajungi si director la Camera de comert a Romaniei nu se putea decat daca aveai grade pe umar. De ce ar fi facut Catarama exceptie?

 2. Georgeta Dan

  Catarama, cu tot ce il inconjoara, a facut din existenta lui un spectacol de grandomanie. Sa va aduc aminte de 3 octombrie 2000, domnule Viorel Catarama?

 3. Stelian Platon

  SCÂRBĂ, RUȘINE ȘI DISPREȚ pentru fosila Cataramă, care revine cu alte refrene rău alterate.
  Stimate jurnalist Valentin Boeru, toți cei care au mai rămas creștini și români, au nevoie de articolele dv. ca de oxigen. Mulțumim!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!