Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Violența limbajului politic scindează societatea

Violența limbajului politic scindează societatea

Autor:

Ieșirile și discursurile extrem de violente ale lui Klaus Iohannis au împărțit România în două. Ai lui și restul. Se dovedește astfel că Iohannis face acest lucru cu premeditare și că asta este strategiea lui și a PNL.

 

foto 14 720x480 Violența limbajului politic scindează societatea

De la primul semn de instigare, atunci când a cerut oamenilor să iasă în stradă și să protesteze și apoi când i-a lăudat că au ieșit în stradă, deși acele proteste au fost unele violente, Iohannis a dat semnalul dezbinării românilor. Bătrîni, tineri, oameni în toată firea ajung să se insulte, să se urască și să se amenințe pe stradă, la școală sau la locul de muncă. Iar la mitingul de la Iași am văzut români asaltați de alți români doar pentru simplul fapt că aveau alte idei politice. Aici a reușit Klaus Iohannis să ducă România după patru ani și jumătate de mandat.  Am văzut și tineri umilind oameni care ar fi putut să le fie bunici, dar am văzut și oameni bătrâni înjurând și amenințând. Am văzut tineri care amenințau cu exterminarea cu moartea și am vazut și oameni în toată firea ajungând să își smulgă hainele de pe ei. Un val de ură s-a abătut asupra mulțimii venite să participe la mitingul PSD. Unii au întors și celălat obraz , alții au răspuns cu aceeași monedă și Iași-ul s-a transformat, preț de câteva ore, într-un oraș răsunând de urletele unor oameni ieșiți din minți.  Iar ceea ce s-a întâmplat la Iași este exact despre două Românii, care nu mai sunt dispuse să-și negocieze convingerile. Și mai ales despre Iohannis și ai lui care au tăiat toate punțile de comunicare.

 


3 comentarii to Violența limbajului politic scindează societatea

  1. Anonymous

    Si-a pus cineva intrebarea daca aceasta strategie nu seamana ca doua picaturi de apa cu tactica de invrajbire, incitare, ura intre cetateni promovata de nazisti in zorii celui de-al treilea Reich ?

  2. Nu se mai muta ambasada

    Trebuie facute legi. Deci daca te abati de la subiect CNA sa amendeze acele tv-radio. Nu am vazut pe cineva concret ma duc dati-mi mandat UE fac cutare cutare. Numai atacuri de club de tara intre 2-3 gasti in fruntea noptii, la casa de cultura, in urma carora fetele pleaca dezamagite. Am sa ies dar am sa-mi anulez votul. Sa vad intrebarile la ref cine stie.Dar ies la biserica apoi beau o bere. Trebuie revolutionate televiziunile de stiri si improspatate partidele pana apar altele or formeaza o dreapta adevarata in Ro. Rog pe toti sa mediteze pe cine trimit pe 40.000 euro/luna timp ce in tara cartofii au ajuns la 5 lei chilu. Nu va vindeti votul faceti-l sa conteze cativa ani buni.

  3. Nu se mai muta ambasada

    Injuratura e mare deoarece intre Psd si Pnl e o diferenta mica de doar 0,6%.26,7% la 26,1%.Atunci militantii si agitatorii politici ating culmi paroxistice. Daca nu ai limite si mante se pot accidenta destine si infrange idealuri de neam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!