AcasăNewsVino la „Zilele Bucurestiului” in Piata Obor!

Vino la „Zilele Bucurestiului” in Piata Obor!

Inedite demonstratii de maiestrie culinara sustinute de tarani veniti din diverse colturi ale tarii care vor prepara hand made mancaruri alese dupa retete stravechi, vor avea loc de vineri, 16 septembrie, pana duminica, 18 septembrie, intre orele 8.00 – 18.00  in cadrul sarbatorii „Zilelor Bucurestiului”, organizata in noua piata Obor de catre Primarul Neculai Ontanu.

Cu aceasta ocazie, vizitatorii vor gasi o bogata oferta din cele mai delicioase bucate traditionale romanesti si grecesti in fata carora nimeni nu va rezista tentatiei de a le gusta si de a le achizitiona.  La acest eveniment organizat de Primaria Sectorului 2 se vor afla o serie de comercianti veniti special din insulele Epidavros, Salamina si Napflio care vor comercializa produse autentice grecesti: ulei de masline, miere, dulceturi, marmelade, lichioruri, branzeturi, produse de patiserie, produse cosmetice. Muzica si dansurile romanesti si grecesti, prezentate pe scena special amenajata din Piata Obor, vor intregi atmosfera de sarbatoare ce-i va imbia pe cumparatori sa petreaca pe cinste, la sarbatoarea Capitalei. In cele trei zile ale targului, interpreti de renume ai muzicii populare romanesti vor incanta publicul cu piesele lor indragite interpretate de: Maria Ciobanu, Maria Dragomiroi, Gelu Voicu si taraful sau, Norica Enache, Irina Somesan, Ansamblul de dansuri populare „Doruletul”, sotii Mariana si Mihai Calin, Gheorghita Nicolae, Maria Stroia. La randul lor, dansatori din Salamina, Grecia vor aduce in fata bucurestenilor ritmurile frumoaselor dansuri traditionale elene.

author avatar
Simona Sofian
578 afisari

1 COMENTARIU

  1. Banul public cheltuit aiurea de (H)ontanu.Cei din Epidavros, Salamina si Napflio nu sunt veniti special pentru comunistul asta.El a fost in vara in Grecia, s-a plimbat cu amanta Georgescu Mariana Directoarea de la Relatii Publice si a semnat ceva protocoale de colaborare cu grecii de acolo.
    De ce nu sunteti pe faza la escapadele amoroase ale comunistului du amanta georgeasca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger