AcasăNewsVine iar calvarul in Bucuresti: incepe Marea ReReAsfaltare

Vine iar calvarul in Bucuresti: incepe Marea ReReAsfaltare

Peste 1.000 de strazi din Capitala, precum si pistele pentru biciclete vor intra in reabilitare, incepand cu 1 iunie, a declarat, joi, Sorin Oprescu. E un blestem: in Bucuresti nu se va putea circula niciodata normal. Strazile Capitalei fie au gropi, fie sunt in reparatii. Nimeni nu e atat de naiv sa creada ca la prima moina de dupa primul ger, la iarna, apar iar gropile, pentru ca la vara viitoare sa fim in aceeasi situatie de astazi si sa o luam de la capat. Singurii care prospera sunt Regii Asfaltului, care nu au nici un interes sa nu mai aiba de lucru. De aceea lucreaza prost. Si scump.

Primarul general al Capitalei a anuntat ca refacerea pistelor pentru biciclete va incepe in cateva zile, cand va fi demarata si actiunea de reparare a peste 1.000 de strazi, urmand sa fie turnate covoare asfaltice si sa fie refacute urcarile si coborarile de pe trotuar.

„Incep lucrarile de reabilitare a strazilor Capitalei. Speram sa ne miscam repede, iar sfarsitul verii sa ne prinda cu o circulatie putin mai buna si mai normala”, a declarat Oprescu, citat de Mediafax.

Primarul a mai spus ca autoritatile incearca sa actioneze mai serios pentru a desfiinta depozitele de gunoi aparute la periferia Bucurestiului, in special in sectoarele 2 si 5, dar si pentru a spala sistematic trotuarele si rigolele, aratand ca acolo se aduna cel mai mult praf.

„Vom actiona pe portiuni de cate 1,5 kilometri pe marile bulevarde, pentru a putea face curat in mod constant la rigole si a ridica praful de acolo”, a explicat edilul Capitalei.

 

 

author avatar
Radu Padure
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger