AcasăNewsVine APOCALIPSA: Cometa ISON loveste Terra?

Vine APOCALIPSA: Cometa ISON loveste Terra?

Este numita „Cometa Secolului” si da noi motive de panica muritorilor care cred cu tarie ca sfaristul lumii este aproape. Cometa ISON va trece, marti – 1 octombrie, pe langa planeta Marte, data la care in mai multe state din estul Americii se incheie livrarea unei comenzi de alimente si apa in valoare de 14 milioane de dolari.

„Cometa Secolului” ar putea reprezenta sfarsitul lumii, este avertismentul lansat de mai multi adepti ai teoriei conspiratiei care cred ca marti incepe sfarsitul lumii, iar aceasta teorie este sustinuta si de faptul ca Statele Unite si Rusia par ca se pregatesc pentru tot ce e mai rau… impreuna.

La data de 1 octombrie, Cometa va trece pe langa Marte, urmand ca pe langa Pamant sa treaca in luna decembrie, asta in condtiile in care nu va avea loc un dezastru pe data de 28 noiembrie, cand ISON, cometa cu diametrul de 5 kilometri, va fi cel mai aproape de Soare.

Deocamdata nu se stie exact din ce este compusa ISON, astfel, daca e formata numai din gheata si gaze, Terra va fi „lovita” doar de un val de precipitatii si frig, varianta mai putin „roz” ar fi in cazul in care ea este compusa din roci sau metale, ceea ce ar pune Pamantul intr-o zona de risc.

NASA a lansat o misiune in balon care sa studieze „cometa secolului”- asa cum a fost ea numita.

author avatar
Alina Costache
5.552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger