AcasăNewsVin ploile! Uite cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Vin ploile! Uite cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Meteorologii avertizeaza ca sfarsitul lunii ianuarie va fi unul ploios cu temperaturi ridicate. Vremea buna se mentine pana pe 4 februarie.

Prognoza meteo pentru perioada 29 ianuarie-10 februarie a Administratiei Nationale de Meteorologie arata ca temperaturile vor creste si vor veni ploile.

Pentru Muntenia, meteorologii spun ca temperaturile maxime se vor situa in medie la valori de 8 grade Celsius. In schimb, in a doua saptamana a intervalului, valorile o sa scada usor si se vor opri in dreptul valorilor de 2 – 4 grade.

In Moldova, vremea va fi rece in primele doua zile, dupa care se incalzeste pana pe 3 februarie. Maximele vor ajunge la 4 grade Celsius. Apoi, se vor inregistra temperaturi mai scazute. Noptile vor avea temperaturi medii de – 2 grade Celsius.Vor fi precipitatii slabe, mixte intre 30 ianuarie si 2 februarie si predominant ninsoare incepand din data de 3 februarie.

In urmatoarele doua zile vremea va fi rece si in Transilvania, dar se incalzeste in intervalul 30 ianuarie – 3 februarie. Mercurul va urca in termometre pena in dreptul valorii de 4 grade Celsius. Dupa 4 februarie, vremea se va raci si se vor inregistra in medie zero grade. In primele zile ale intervalului va ninge slab, precipitatiile vor fi mixte intre 31 ianuarie si 2 februarie, iar apoi va ninge iar.

Cei din Banat se vor putea bucura de 10 grade Celsius in perioada 30 ianuarie- 3 februarie. In a doua saptamana a intervalului, se va raci pana la 4 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi negative in primele nopti, dupa care pana in data de 4 februarie vor fi usor pozitive, sau apropiate de 0 grade. Va ninge pe 28 si 29 ianuarie, apoi vor fi predominant ploi.

In Crisana se vor inregistra maxime termice de la un grad, pana la 8 grade Celsius, in perioada 31 ianuarie – 2 februarie. Apoi, vremea se va raci usor. Sunt asteptate precipitatii pe toata perioada intervalului in aceasta zona a tarii.

Temperaturile medii din Maramures se vor afla in dreptul valorii de 4 grade Celsius. Dupa 4 februarie, vremea se va raci, astfel ca maximele termice vor cobori spre 0. Temporar vor fi precipitatii sub forma de ninsoare, exceptand intervalul 30 ianuarie – 3 februarie cand vor fi mixte.

In Dobrogea, vremea va fi rece in primele doua zile, dar se va incalzi in intervalul 30 ianuarie – 3 februarie, cand temperaturile maxime vor creste pana la valori medii de 6-8 grade Celsius. Dupa 4 februarie, vremea se va raci usor, astfel ca valorile diurne se vor situa in jur de 4 grade. In prima zi va ninge slab, iar in zilele de 30 si 31 ianuarie va ploua slab. Precipitatii slabe se asteapta in a doua saptamana, sub forma de ploaie, dar trecator si lapovita si posibil ninsoare.

Si in Oltenia vremea se va incalzi in intervalul 30 ianuarie – 3 februarie. Maximele termice se vor situa in medie la valori de 9 grade Celsius.

La munte, vremea va fi rece in cea mai mare parte a intervalului cu maxime termice in jur de – 4 grade Celsius, exceptand perioada 30 ianuarie – 3 februarie cand se vor apropia de 0 grade.
Temporar vor fi ninsori slabe, insa in intervalul 30 ianuarie – 2 februarie vor fi precipitatii si sub forma de lapovita sau trecator chiar ploaie.

author avatar
Andra Nesu
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger