AcasăNewsVin apele! Gospodarii inundate dupa topirea zapezilor

Vin apele! Gospodarii inundate dupa topirea zapezilor

Dupa codul rosu de ninsori, si primavara timpurie din aceste zile, zapezile au inceput sa se topeasca rapid, iar apele au luat-o la vale direct prin gospodariile oamenilor.

Localnicii si pompierii din Arges au incercat toata noaptea sa scoata apa din gospodariile oamenilor. In unele locuri, apa depasea chiar si un metru. Potrivit Romania TV, este vorba de localitatea Bradu, din judetul Arges, unde pompierii au intervenit cu pompe pentru a scoate apa din gospodariile oamenilor si a-i ajuta pe acestia sa isi puna la adapost lucrurile in caz de mai vine apa.

Pompierii au muncit ore in sir sa scoata apa din curtile oamenilor. Acestia au mai intervenit in Curtea de Arges si in localitatea Albesti, la sesizarile oamenilor care se tem de inundatii si au nevoie de ajutor.

In Arges au mai fost inundatii si la jumatatea lunii octormbrie, cand a plouat, in cateva ore, cat pentru o luna, astfel ca la periferiile oraselor Pitesti si Curtea de Arges apa a atins si doi metri adancime. Multi oameni au fost evacuati cu ajutorul barcilor, iar numeroase masini au fost inghitite de suvoaie.

Foto: adevarul.ro

author avatar
Andra Nesu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger