AcasăNewsViktor Orban isi face campanie cu Chuck Norris

Viktor Orban isi face campanie cu Chuck Norris

Expert in arte martiale, Chuck Norris a laudat trupele antitero maghiare

Premierul maghiar a postat pe pagina sa Facebook vizita starului american si a sotiei acestuia, Gena O’Kelley, la Budapesta.

Expert in arte martiale Chuck Norris a laudat trupele antitero maghiare

Primit calduros de Viktor Orban, Chuck Norris a asistat alaturi de premierul Ungariei  la antrenamentul unei unitati de trupe speciale antitero, starul american declarandu-se incantat de experienta. ”Am citit atat de mult despre dumneavoastra incat am impresia ca ne-am intalnit deja”, a declarat Norris. ”90% din comentariile despre mine sunt negative. Liberalii ma detesta”, i-a spus Orban. ”Esti ca Trump?”, l-a intrebat Chuck Norris. ”Un pic mai mult decat atat”, a raspuns Orban. Norris s-a aflat in Ungaria la invitatia Hungarian Baptist Aid, o organizatie de caritate care organizeaza un eveniment anual de Craciun. Norris si Orban impart aceleasi optiuni politice conservatoare. ”In linii mari, sunt un luptator de strada, nu provin din elite”, a precizat Orban, care l-a condus personal cu masina pe starul american sa asiste la antrenamentul unitatii antitero, ”cei mai duri tipi,cel mai inalt nivel si calitate, care ne apara oamenii”.

Premierul maghiar l a condus personal cu masina pe Norris prin Budapesta

Vizibil incantat de nivelul tehnic al luptatorilor, Chuck Norris a declarat: ”Am asistat la multe antrenamente in toate colturile lumii dar la ce am asistat aici pot spune ca este cea mai buna demonstratie pe care am vazut-o”. Chuck Norris este actor, expert in arte martiale si personalitate media americana. A inceput sa devina cunoscut in anii 1960, iar ulterior a jucat in filme cu Bruce Lee, dupa care au urmat si alte pelicule importante ale genului. Printre filmele in care a jucat se numara „Codul tacerii” (1985), „Operatiunea Delta Force” (1986), „Asasinul mafiei” (1991), „Emisarul iadului” (1994), „Misiune pentru presedinte” (2000), „Eroi de sacrificiu 2” (2012).

author avatar
Tudor Borcea
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger