Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Viktor Orban: Bruxellesul „a luat in mod deschis partea teroristilor”

Viktor Orban: Bruxellesul „a luat in mod deschis partea teroristilor”

Autor:

Intr-o interventie in fata parlamentului de la Budapesta, premierul Viktor Orban continua sirul sau de declaratii greu de inteles. De acesta data el a spus: Bruxellesul „a luat in mod deschis partea teroristilor”, ceea ce este de neinteles.

 

orban medalion Viktor Orban:  Bruxellesul „a luat in mod deschis partea teroristilor”Bineinteles, premierul ungar, a dat si un fel de explicatie. „Ungaria nu este si nu a fost niciodata antieuropeana. Dimpotriva, guvernul reprezinta o pozitie europeana adevarata, protejand tratatul european actual, printre care impartirea initiala de competente intre statele membre si Bruxelles. Bruxellesul, mai degraba decat Ungaria, este cel care si-a schimbat pozitia”, a spus Orban. Ungaria nu a fost niciodata antieuropeana si guvernul sau reprezinta o pozitie europeana adevarata, iar Uniunea Europeana nu inseamna Bruxelles, ci o alianta voluntara de tari independente, a dat mai asigurari premierul Viktor Orban.

orban Viktor Orban:  Bruxellesul „a luat in mod deschis partea teroristilor”

În mintea lui Orban refugiaţii sunt în pericol pentru Ungaria cea „Europeană”

In legatura cu disputa cu miliardarul american de origine ungara George Soros, premierul ungar a estimat ca este absurd ca un “speculant financiar”sa dea indicatii Bruxelles-ului si sa ajunga sa ii spuna Europei ce trebuie sa faca in timp ce unii lideri europeni “se inclina” in fata lui. Reamintim ca Parlamentul ungar a adoptat la inceputul lunii aprilie o lege care vizeaza Universitatea Central-Europeana (Central European University – CEU), fondata la Budapesta de magnatul american George Soros. Aceasta institutie risca sa fie inchisa sau mutata intr-o alta tara, intrucat nu indeplineste conditiile de functionare prevazute in actul normativ.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!