AcasăNewsVii si pleci cu Ciolosu-n punga!

Vii si pleci cu Ciolosu-n punga!

Premier „pe repede inainte”, solutia ideala pentru Klaus Iohannis

Exact ca in reclama stupida a unei banci. Se prezinta Iohannis la ghiseu si cere un premier „pe repede inainte”. Pentru ce va trebuie? Ca sa-mi asigure al doilea mandat. Si mai vrea si sotia ceva: sa fie bun, ca noi plecam des in concedii. Aa, da? Mergeti in fata, premierul e gata! Fara adeverinta, fara vorba lunga, vii si pleci cu Ciolosu-n punga!

Premier „pe repede inainte”, solutia ideala pentru Klaus Iohannis

Premierul pentru nevoi personale este cea mai buna solutie la care poate apela Iohannis. Teoretic, ar trebui sa fie alegeri. Eee, sigur ca vor fi, dar depinde cine numara voturile. Teoretic, majoritarii ar trebui sa-i prezinte presedintelui propunerea lor pentru functia de premier. Sigur ca o vor face. Teoretic, Maretul KWI poate fi de acord. Practic, insa, asta se va intampla numai daca partidul Lui va aplica principiul nu puteti voi sa votati cat putem noi sa sucim. Teoretic, PSD & ALDE pot veni chiar ei cu propunerea pentru premier. Practic, KWI nu-si va da acceptul decat daca se pronunta numele Ciolos. Atat. Orice alta propunere se respinge, pentru ca doar Ciolos se poate traduce in dialectul sasesc. Nu mai e ca la inceput, cand, dupa Colectiv (sau inainte?), Inegalabilul KWI a dat anunt la mica publicitate ca se cauta premier, de preferat tehnocrat. Iar Dacian, citindu-l, a depus cerere de angajare pe salariul minim de prim-ministru debutant. Eu cred ca asa au stat lucrurile, a venit omul, a dat concurs pe post, desi nu mai candida nimeni, a castigat si iaca Guvernul, ca altfel nu-mi explic cum a ajuns premier. Acum, lucrurile s-au schimbat. Trebuie alegeri. Si ce daca? Se fac propuneri. Si ce daca? Dragnea si Tariceanu vor face scandal daca nu se accepta candidatul lor. Si ce daca? Poate o sa maraie si lumea pe strada. Si ce daca? E tara Lui, cu Guvernul Lui, partidul Lui, Constitutia si alegerile Lui si, bineinteles, mandatul Lui. Ce-o fi atat de greu de inteles? Doar n-o sa-si riste Marele Om al doilea mandat doar pentru ca PSD et Comp. vor altceva decat vrea El. Crede cineva ca se va impiedica de consultarile cu partidele, dupa alegeri? Nu, domnule, va fi exact ca in reclama de care vorbeam. Fara adeverinta, fara vorba lunga, vii si pleci cu Ciolosu-n punga! Mai ales ca produsul „premier pentru nevoi personale”, ale Lui si ale altor europeni, este unul garantat.

author avatar
Valentin Boeru
1.208 afisari

3 COMENTARII

  1. kwj(avra) spera ca va putea primi cadou de la stapan(i) vfreo 2 pana la 3 milioane de voturi(ca in 2014) ca sa poata avea guvernul kwj-ei personal.Asa ca la anul si la multi ani o sa traim bineeeee.

  2. Cat de mult mi-a placut procedeul de urcare al mercenarului bruxellez din haznaua guvernului in mocirla poporului pe care vomita tot ce a ingurgitat mai jos.Ciocluos stie ca suntem in mocirla de 27 de ani dar nu a mai suportat miazmele din hazna si a urcat mult mai sus sa traga un pic de aer.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger