AcasăNewsVIDEO. Profesor filmat sarutand o eleva de a IX-a, in fata clasei

VIDEO. Profesor filmat sarutand o eleva de a IX-a, in fata clasei

Din randul incidentelor de netolerat surprinse in salile de clasa din unitatile de invatamant autohtone face parte si cel surprins cu telefonul mobil de un elev al unui liceu din Sighetu Marmatiei.

Care, aflat la ceea ce ar fi trebuit sa fie o ora de curs, s-a trezit in fata unui episod care nu are nicio legatura cu norma scolara si pe care a ales sa il filmeze. Protagonistii sunt un cadru didactic, drept urmare un om matur, si o eleva de 15 ani. Niciunul din aceste aspecte par sa nu fi contat in ochii profesorului de engleza, de vreme ce se vede din imagini ca s-a apucat sa isi sarute si sa isi atinge eleva, in fata clasei in care se aflau si alti colegi ai acesteia.

Nu se stie daca este vorba despre un episod izolat sau nu, acest lucru urmand sa fie stabilit in urma unor verificari, avand in vedere ca acest caz a ajuns deja in atentia mai-marilor liceului si ai Inspectoratului Scolar Maramures. Intre timp, din cate anunta televiziunile de stiri, dupa ce imaginile au ajuns la TV si au impanzit internetul, s-a aflat ca profesorul ar fi ales sa plece de la unitatea scolara la care preda.

sursa foto, video: videonews.antena3.ro

731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger