AcasăNewsVIDEO incredibil: CAMION de 15 tone, condus de un HAMSTER, pe un...

VIDEO incredibil: CAMION de 15 tone, condus de un HAMSTER, pe un drum extrem de periculos!

Un clip viral, care i-a innebunit pe internauti, a fost filmat in Spania de catre compania Volvo. Filmuletul a fost realizat pentru a demonstra usurinta cu care poate fi condus cel mai nou model de camion produs de companie, astfel ei au dat volanul autovehiculului pe “mana” unui hamster.

Visul oricarui copil a devenit realitate pentru… un hamster, animalutul ajungand sa fie soferul unui camion de 15 tone, intr-o reclama realizata de compania Volvo. Astfel, volanul camionului a fost transformat intr-o roata pentru rozatoare, iar hamsterul a condus vehiculul de mare tonaj pe un drum periculos din Spania, in timp ce un barbat l-a ademenit cu un morcov, indrumandu-l astfel in directia potrivita.

Asa a ajuns hamsterul Charlie sa fie renumit pe internet, in vreme ce compania producatoare de masini si-a atins telul: au demonstrat cat de usor se poate conduce cel mai nou model de camion al lor care foloseste un motor electric pentru a inlocui forta bruta de care avea nevoie pana in prezent soferul.

[youtube]7N87uxyDQT0[/youtube]

Video a devenit in scurt timp viral, fiind vizionat de sute de mii de oameni intr-un timp foarte scurt. Pentru a evita producerea unei catastrofe, hamsterul a fost dresat timp de mai multe saptamani.

author avatar
Alina Costache
1.248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger