AcasăNewsVideanu testeaza o alianta PDL – PNL fara Crin Antonescu

Videanu testeaza o alianta PDL – PNL fara Crin Antonescu

Adriean Videanu considera ca PDL si PNL ar putea crea o noua miscare politica

PDL si PNL sunt singurele formatiuni care ar putea lua impreuna masuri de dreapta autentice. O spune Adriean Videanu, care nu exclude posibilitatea ca cele doua formatiuni sa colaboreze in viitorul apropiat.

Adriean Videanu considera ca PDL si PNL ar putea crea o noua miscare politica

Desi considera ca liberalii si-au tradat valorile atunci cand au ales sa se alieze cu pesedistii, liderul democrat-liberal considera ca PDL si PNL ar putea totusi sa construiasca o miscare politica. ”In acest moment, nu vad optiuni de politici de dreapta ale PNL-ului. Cu toate acestea, din punctul meu de vedere, PDL si cu PNL pot constitui o alternativa”, a afirmat Adriean Videanu.

Crin Antonescu nu este perceput ca un om de dreapta

Coincidenta sau nu, declaratia pedelistului vine la doar cateva zile dupa ce in mediile politice au inceput sa circule zvonuri care dau ca sigura aparitia unei noi constructii politice formate din liberali, pedelisti, dar si alti reprezentanti ai dreptei. ”Impreuna, PDL si PNL ar putea lua masuri de dreapta autentice”, a mai spus Videanu.

Antonescu, principalul obstacol

Negociata intens de liberali si pedelisti, constructia cu pricina nu se poate realiza atata vreme cat in fruntea PNL se afla Crin Antonescu. O recunosc liderii liberali si o spune pe sleau Adriean Videanu. ”In interiorul PNL sunt foarte multi oameni de dreapta. Indoielile mele sunt in ceea ce il priveste pe presedintele PNL, Crin Antonescu. Nu il vad in a sprijini valorile si principiile de dreapta”, a punctat democrat-liberalul. Afirmatia lui Videanu da apa la moara celor care contesta prezenta lui Antonescu la carma PNL si care trag sforile pentru a grabi debarcarea acestuia.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
758 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger