Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Videanu, cu explicatii la Comisia “Sufrageria”

Videanu, cu explicatii la Comisia “Sufrageria”

Autor:

Ajuns la comisia parlamentara de ancheta privind prezidentialele din 2009, fostul democrat-liberal a adus in atentia reprezentantilor forului condus de Oana Florea mai multe amanunte pe aceasta tema.

 

ADRIAN VIDEANU FANE 7 350x261 350x195 Videanu, cu explicatii la Comisia Sufrageria“Eu coordonam numaratoarea paralela (…). Vreau sa va spun cu toata sinceritatea (…) daca cineva se preocupa, putea sa o faca un elev de la Tudor Vianu, fara nicio problema. Este un format Excel, este atat de simplu”, a explicat, in prima faza, Adriean Videanu, la Parlament, inainte de a aduce in discutie faptul ca au fost  doua echipe de campanie la acele alegeri. “Noi am avut doua staff-uri de campanie, in 2009. Presedintele (Basescu-n.r) a avut un propriu staff, (…) am fost cam lipsiti de informatii de ce se intampla la staff-ul presedintelui (…) si noi la partid, la noi era problema de moblizare a partidului”, a mentionat fostul ministru.

Cat despre suspiciunile despre o posibila fraudare a scrutinului, Videanu a facut trimitere catre cel putin o comuna din judetul Teleorman, sfatuindu-i pe membrii Comisiei sa verifice. “Suspiciunea a existat si din partea noastra, de frauda, si din partea dumneavoastra. (…) Verificati in cateva comune din judetul Teleorman, si o sa vedeti candidati care au luat 137%. (…) Va dau comuna Olteni, (…) luati-o si verificati-o (…) Pe la 4 si ceva 5 dimineata, stiam, in mod onest, ca candidatul nostru este castigator”, a punctat Videanu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!