AcasăNewsVictoria, mostenitoarea imperiului Swarowski, s-a maritat intr-o rochie de peste un milion...

Victoria, mostenitoarea imperiului Swarowski, s-a maritat intr-o rochie de peste un milion de euro

Vinerea trecuta, Victoria, mostenitoarea de numai 23 de ani a imperiului austriac ridicat de cristalele Swarowski, s-a maritat du „iubirea vietii sale”, magnatul imobiliar Werner Mürz.

Victoria Swarowski, care este si cantareata, a purtat o rochie evaluata la mai bine de 800.000 de lire sterline pe care au fost cusute nu mai putin de 500.000 de cristale. Rochia, cu o trena de opt metri lungime, este o creatie personala a Victoriei, dar a fost ajutata de renumitul designer Michael Cinco. Desi a ales sa traiasca si sa lucreze in Dubai, Cinco este designerul preferat al unor vedete uriase precum Beyonce, Jennifer Lopez sau Rihanna. Pantofi au fost semnati, bineinteles, de faimosul Jimmy Choo. Petrecerea a fost organizata la Trieste, in Italia si a avut 250 de invitati. Imediat dupa nunta, cei doi au plecat in luna de miere, adica au ales sa-si petreaca cateva zile in apele Rivierei franceze, pe un superiaht de lux.

Ce inseamna Swarowski

Anul de nastere al cristalelor Swarowski este 1895 si au fost lansate de sticlarul Daniel Swarowski si, de atunci, a ramas o afacere de familie. Acum, circa 200 de oameni, toti rude, lucreaza pentru respectivul brand. De-a lungul timpului, frumoase precum Miranda Kerr, Karlie Kloss sau Ruby Rose au fost imaginea companiei. Ca avere, mostenirea Victoriei pare sa treaca de un miliard de dolari, dar nimeni nu are o evaluare oficiala a afacerii.

author avatar
Catalin Dumitrescu
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger