AcasăNewsVictoria Beckham da tonul: Revine moda anilor '70

Victoria Beckham da tonul: Revine moda anilor ’70

Nevasta fostului fotbalist David Beckham si-a prezentat, ieri, la Saptamana Modei de la Londra, cea mai recenta colecţie de moda, o serie de creaţii vestimentare inspirate din moda anilor ’70, bogata in nuanţe si motive vibrante.

Modele au defilat in faţa publicului in rochii decoltate si fuste stilou, unele dintre acestea decorate cu tipare abstracte sub forma de lanţ.
Totodata, soţia fostului fotbalist David Beckham, aflat in public alaturi de copiii lor, a ramas fidela stilului personal, costumelor de dama cu fuste mulate, in carouri, dar si pantalonilor evazaţi. Fosta componenta a formaţiei Spice Girls devenita creatoare de moda obisnuia sa isi prezinte proaspetele colecţii la New York, insa s-a orientat in septembrie catre Londra pentru cea de a zecea aniversare a brandului eponim. ”Pentru toamna/iarna 2019 am luat in considerare dorinţele femeilor, feminitatea moderna si modul in care aceste idei pot fi expuse in cadrul unei colecţii actuale”, a precizat Victoria Beckham intr-un comunicat. ”Sunt prezente note retro, indicii ale anilor ’70. Totusi, totul este imbinat in ceva ce incapsuleaza ceea ce numim alfabetul feminitaţii moderne”, a adaugat ea. Paleta de culori utilizata de creatoarea de moda a inclus nuanţe de rusu-ruj, turcoaz, roz, verde absint si liliachiu. In ceea ce priveste incalţamintea, au predominat botinele cu toc inalt decupate, albastru vibrant, rosii sau cu imprimeu leopard.

author avatar
Andrei Coman
469 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cu cantatu’ a lasat-o vocea de mult acu e designer de moda si parf(ut)muri.Mahaare cantacioasa ..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger