AcasăNewsVictore, noi te votam. Dar faci si tu ceva?

Victore, noi te votam. Dar faci si tu ceva?

Trebuie să-i reamintim lui Victor Viorel că „o mie de vorbe, un ban nu fac!”

Fostul premier Victor Ponta este unul dintre cei mai activi politicieni pe platforma sociala Facebook. Din nefericire, multe postari sunt dedicate vietii, activitatii si parerilor lui Dragnea, prietenul care l-a onorat cu un spit in dos. Bine, Victor, cu “verba” stai bine, dar cand urmeaza “acta”?

Trebuie să i reamintim lui Victor Viorel că o mie de vorbe un ban nu fac

Ponta a participat la inaugurarea noului an univeristar la Universitatea de Stiinte Agronomice. Evident, el a postat o poza de la eveniment, insotita de un text. Care este: „Ce pacat ca, in loc sa vorbim azi despre educatie, chiar trebuie sa ne ingrijoram despre economie (rate la credite, preturi la carburanti si energie, companii nationale jefuite de toate rezervele etc)! Degeaba se lupta „prietenii” sa acopere aceasta realitate – lucrurile merg din rau in mai rau / Uraganul „Liviu”chiar produce pagube uriase si nu se opreste pana in 2019 cand nu mai ramane nimic in picioare”. Bun. In esenta, Ponta aminteste cam aceleasi griji care le are toata talpa tarii, griji care pot fi sintetizate simplu intr-o intrebare care strabate mintea romanilor: “Ce ti-am facut, nene Liviule, de ne urasti atat de mult?”. Caci asa se poarta.  Dar sa revenim la “afacerea Ponta”. Cu verb, cu nerv si limpezime,  Ponta are cuvintele la el. Exponent al unei alte imagini in politica, mult mai degajat decat nervosii de la putere, romanii sunt inca prinsi de carisma lui cu aer de diplomat European. Bine, dar cand are de gand “il dottore” sa treaca de la gand la fapta, de la vorba la actiune. Caci asta ii diferentiaza pe politicienii adevarati de noi, ceilalti. Vedeti, si noi stim sa injuram, si cred ca, la antrenamentul din ultimii 27 de ani maronii ai vietii noastre, am putea s-o facem chiar mai bine decat Victor Viorel. Deci, cand vedem si un pic de actiune, ca de vorbe-ciorbe suntem satui pana peste cap, frate Ponto? Nu stiu ce fel de actiune, dar bate-te, domnule, odata, iesi  pe interval, inventeaza noua opozitie, cu “o” mare, uneste, bre, nemultumitii care au solutii, demonstreaza ca ai cu ce, ca ai cu cine  si ai si de ce. Mai slabeste-l si pe Liviu, uragan , taifun sau ciclon, cum vrei sa-l botezi, si concentreaza-te odata la a demonstra unde gresesc astia, si de ce continua cu tampeniile pe carca noastra si, mult mai important, cum ar trebui sa faca. Apoi, trezeste-i pe parlamentarii care crezi ca pot fi salvati si du-te pana-n panzele albe cu dreptatea ta drept stindard.  Altfel, scuze, dar o sa ramai la nivelul de baba barfitoare, nu pe banca de la strada, ci pe magnificul Facebook. O cata in plus!

author avatar
Catalin Dumitrescu
505 afisari

1 COMENTARIU

  1. informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
    cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
    pastile pe zi.

    informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
    nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
    la suta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger