AcasăNewsVictoras Micula ameninta, “barbateste”, o femeie singura

Victoras Micula ameninta, “barbateste”, o femeie singura

Stiti deja ca Vica Blochina l-a dat in judecata pe Victoras Micula, beizadeaua din Oradea, marele mostenitor al imperiului FruttiFresh, dupa ce acesta a jignit-o in mai multe randuri.

Ei bine, acum, fosta balerina spune ca, de cand cu procesul, este continuu amenintata si ca se teme pentru viata ei. Iata ce a postat Blochina pe pagina ei de Facebook: „Din pacate, o situatie nefericita, o asociere cu un personaj pe care l-am crezut prieten si om educat, de familie buna, m-au adus intr-un context pe care nu mi l- as fi dorit niciodata. Saptamana trecuta, procesul civil pe care i l-am intentat domnului Victor Micula, pentru ca despre dumnealui e vorba, a fost listat pe portalul instantelor si, din momentul in care a aparut in presa, traiesc un cosmar. Am fost si sunt sunata de zeci de ori pe zi atat de domnul Micula cat si de terti, sunt amenintata si supusa unor manevre de intimidare si, sincer, am inceput sa ma tem cu adevarat pentru linistea familiei mele si pentru siguranta mea.

Victoraş Fruttifresh<br >şi a găsit menirea<br >vieţii terorizarea<br >mamelor singure

Sunt o mama singura care are de-a face cu oameni care au avut grija sa ma avertizeze ca au bani si putere. Singura persoana la care am putut apela este avocata mea si ea m-a sfatuit sa fac aceasta plangere . Nu am vrut sa fac un circ mediatic, desi mi-ar fi fost foarte usor, ci am preferat sa las autoritatile sa se ocupe de cazul meu”.

author avatar
Andrei Coman
1.184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger