AcasăNewsVictor Ponta vrea curatenie in PSD

Victor Ponta vrea curatenie in PSD

Premierul Victor Ponta a anuntat, in calitate de presedinte al Partidului Social Democrat, ca s-a stabilit ca pe 20 si 21 martie sa aiba loc Consiliul National al PSD.

Cel mai arzator punct al intalnirii din martie il reprezinta dorinta premierului de a face o curatenie cat mai rapida in partidul pe care il conduce.

Concret, Ponta le va solicita membrilor PSD schimbarea statutului in asa fel incat cei certati cu legea sa fie expediati rapid din Partid.

„Voi propune prevederea in statut a consecintelor pe care oricare membru, inclusiv cei cu functii de conducere, le pot suferi in urma implicarii la diferite stadii ale unor procese civile sau penale. Adica sa nu mai decidem prin sedinte ci sa trecem foarte clar in statut ce se intampla cu o persoana, cu functia sa politica, administrativa si calitatea sa de membru de partid, in functie de stadiul procesului, daca e vorba de urmarire penala, arestare preventiva sau alte masuri preventive, daca e vorba de trimitere in judecata sau de condamnare. Sunt diverse stadii si trebuie sa avem niste efecte statutare directe”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, presedintele PSD a afirmat si ca, in martie, se va stabili data la care va avea loc Congresul National PSD, in cadrul caruia se va alege noua conducere a partidului.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger