AcasăNewsVictor Ponta si Dan Sova ar putea afla joi decizia in dosarul...

Victor Ponta si Dan Sova ar putea afla joi decizia in dosarul Turceni-Rovinari

Dupa mai multe amanari, se asteapta ca in cursul zilei de joi, Inalta Curte sa pronunte decizia – in prima instanta – in dosarul in care sunt judecati, intre altii, fostul premier Ponta si ex-ministrul Dan Sova.

Asadar, fostii reprezentanti ai Guvernului ar putea afla ce decid magistratii Curtii Supreme, in cauza in care au fost trimisi in judecata de DNA – Ponta fiind acuzat, in calitate de avocat, de spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata, iar Dan Sova de complicitate la abuz in serviciu, fals in inscrisuri si spalare de bani.

131 afisari

1 COMENTARIU

  1. dar cati bani a luat domnul Ponta de la Turceni, ca am inteles ca a dat consultanta pe o suma nu prea mare, care s-a impozitat cu 16%, ca la orice firma. Cati bani a spalat?.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger