AcasăNewsVictor Ponta, premierul desemnat: Lista ministrilor va fi facuta publica la 1...

Victor Ponta, premierul desemnat: Lista ministrilor va fi facuta publica la 1 mai

Victor Ponta a anuntat, sambata, ca noul Guvern va fi anuntat la 1 mai. Premierul desemnat a spus ca isi doreste ministri cu experienta, „pentru ca nu e timp pentru invatat”. Singurul nume rostit a fost cel al liderului PC, Daniel Constantin, pe care Ponta il va sustine pentru portofoliul de la Agricultura.

Aflat la Brasov, Victor Ponta a anuntat ca lista noului Guvern va fi facuta publica in 1 mai. Desi nu a vrut sa faca publice numele viitorilor ministri, liderul PSD a spus ca il va sustine pe liderul PC Daniel Constantin pentru Ministerul Agriculturii.

Ponta a declarat ca vrea ca viitorii membri ai Cabinetului sa fie oameni cu experienta in ministerele la care vor fi desemnati. „Optiunea mea este ca pentru acest guvern special de sase luni functiile de ministri sa fie ocupate preponderent sau in exclusivitate de oameni care au ocupat functii de ministri sau secretari de stat. Fiind vorba despre un mandat special pe sase luni, cred ca nu este timp pentru invatat. Vreau sa ma bazez pe oameni care cunosc foarte bine ministerele si cum functioneaza ele”, a precizat Victor Ponta.

Victor Ponta a fost desemnat premier de catre presedintele Traian Basescu, vineri seara, dupa ce Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura depuse de USL, cu 235 voturi ”pentru” si 9 “impotriva”.

317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger