AcasăNewsVictor Ponta pleaca in vacanta de Pasti

Victor Ponta pleaca in vacanta de Pasti

Daca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a luat cateva zile libere dupa Pastele Catolic, premierul Victor Ponta profita si el de zilele libere avute de Pastele Ortodox.

Astfel, premierul a condus, miercuri, ultima sedinta de Guvern de dinaintea Sfintelor Sarbatori Pascale. La sedinta au participat inclusiv Valdis Dombrovskis, comisar european pentru moneda euro si dialog social.

Miercuri s-a lansat campania de informare privind planul de implementare a programului „Garantia pentru Tineret”, cu sprijin de la Comisia Europeana — Directoratul General Ocupare, Afaceri Sociale si Incluziune.

La eveniment au participat Rovana Plumb, Sorin Campeanu, Eugen Teodorovici, Marius Nica si Liviu Pop, iar cu aceasta ocazie premierul Victor Ponta a tinut un scurt discurs.

Premierul a precizat, printre altele, ca activitatea guvernamentala se va relua de marti, din a treia zi de Paste, si le-a transmis celor prezenti „Paste fericit, sarbatori fericite si sa nu uitam ca de marti suntem inapoi la treaba pentru ca e nevoie sa mai si muncim, dupa ce sarbatorim”.

Nu exista inca informatii in legatura cu locul in care Victor Ponta si familia sa vor petrece Sfintele Sarbatori Pascale, dar apropiatii premierului nu exclud posibilitatea ca familia Ponta sa urmeze exemplul dat de familia Iohannis si sa prefere cateva zile de odihna intr-o zona straina cu mult soare si caldura.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger