AcasăNewsVictor Ponta: "In toamna decidem daca facem un nou acord cu FMI"

Victor Ponta: „In toamna decidem daca facem un nou acord cu FMI”

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca guvernantii vor decide in toamna daca Romania are nevoie de un nou acord cu Fondul Monetar International.

Victor Ponta sustine ca, la momentul actual, prioritatea guvernantilor este de a duce la bun sfarsit actualul acord avut cu Fondul Monetar International. De asemenea, o alta prioritate a guvernantilor este de a analiza reformele structurale si in special a modului in care s-a facut aplicarea managementului privat.

„Acum trebuie sa facem o analiza a reformelor structurale, in special aplicarea managementului privat. Deci…starea actuala si dorinta pe care o avem este de a incheia cu bine acest acord in asa fel incat in toamna sa putem sa decidem daca mai facem un nou acord si in ce forma facem acel acord”, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta va primi, saptamana viitoare, vizita reprezentantilor Fondului Monetar International. Acestia sunt asteptati la Bucuresti pe 27 ianuarie pentru a analiza modul in care a evoluat economia Romaniei in ultima perioada si pentru a stabili ce pasi mai are de urmat tara noastra.

author avatar
Cristi Ionita
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger