AcasăNewsVictor Ponta, despre primarul Iasiului: "Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru...

Victor Ponta, despre primarul Iasiului: „Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru spionarea iubitei”

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a fost lasat in libertate de magistrati, desi este acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

Oamenii legii sustin, printre altele, ca Nichita se folosea de serviciile Politiei Locale in interes propriu si spiona mai multi apropiati, inclusiv pe cea care i-a fost cativa ani la rand amanta.

Cazul lui Nichita a scos la iveala reactii diferite, unul dintre cei care ii tin partea fiind chiar premierul Victor Ponta, lucru de inteles in conditiile in care ambii sunt reprezentanti ai Partidului Social Democrat.

„Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru spionarea iubitei. De ce sa-l arestezi? Ca sa nu-si spioneze alta iubita? Credeam, ca procuror, si cred si acum ca starea normala de judecata pentru un om este starea de libertate. Starea de arest preventiv este o exceptie care trebuie aplicata cand este vorba de infractiuni cu violenta: crima, viol, talharie. Asa se intampla in toate tarile occidentale”, este mesajul transmis de Victor Ponta.

Gheorghe Nichita este acuzat, oficial, de instigare la abuz in serviciu, instigare la accesul ilegal la un sistem informatic, instigare la operatiuni ilegale si instigare la folosirea informatiilor care nu sunt destinate publicitatii.

Alaturi de el, sunt cercetati in acest dosar si Liviu Hliboceanu, seful Politiei Locale Iasi, si Stefan Avirvarei, sef serviciu Politie.

author avatar
Cristi Ionita
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger