Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Victor Ponta, despre primarul Iasiului: “Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru spionarea iubitei”

Victor Ponta, despre primarul Iasiului: “Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru spionarea iubitei”

Autor:

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a fost lasat in libertate de magistrati, desi este acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

 

Ponta 29 ian 2015 Victor Ponta, despre primarul Iasiului: Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru spionarea iubitei

Oamenii legii sustin, printre altele, ca Nichita se folosea de serviciile Politiei Locale in interes propriu si spiona mai multi apropiati, inclusiv pe cea care i-a fost cativa ani la rand amanta.

Cazul lui Nichita a scos la iveala reactii diferite, unul dintre cei care ii tin partea fiind chiar premierul Victor Ponta, lucru de inteles in conditiile in care ambii sunt reprezentanti ai Partidului Social Democrat.

“Nu stiam ca se aresteaza oameni pentru spionarea iubitei. De ce sa-l arestezi? Ca sa nu-si spioneze alta iubita? Credeam, ca procuror, si cred si acum ca starea normala de judecata pentru un om este starea de libertate. Starea de arest preventiv este o exceptie care trebuie aplicata cand este vorba de infractiuni cu violenta: crima, viol, talharie. Asa se intampla in toate tarile occidentale”, este mesajul transmis de Victor Ponta.

Gheorghe Nichita este acuzat, oficial, de instigare la abuz in serviciu, instigare la accesul ilegal la un sistem informatic, instigare la operatiuni ilegale si instigare la folosirea informatiilor care nu sunt destinate publicitatii.

Alaturi de el, sunt cercetati in acest dosar si Liviu Hliboceanu, seful Politiei Locale Iasi, si Stefan Avirvarei, sef serviciu Politie.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!