AcasăNewsVictor Ponta, despre criza citostaticelor: Vom imprumuta imediat din Trezorerie catre UNIFARM...

Victor Ponta, despre criza citostaticelor: Vom imprumuta imediat din Trezorerie catre UNIFARM cei 800.000 de euro necesari

(foto: qmagazine.com)

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a promis vineri sa rezolve problema citostaticelor, explicand ca miercuri vor fi schimbate doua legi prin care se va pune la dispozitia companiei nationale de medicamente, UNIFARM, banii necesari.

(foto: qmagazine.com)

„Azi, cu Ministerul Finantelor si Ministerul Sanatatii am identificat solutiile reale pentru ca problema sa fie rezolvata definitiv. In sedinta de miercuri prin doua ordonante de urgenta vom modifica legea sanatatii 95/ 2006 pentru a da voie Ministerului Sanatatii sa majoreze capitalul social la UNIFARM si vom imprumuta imediat din Trezorerie catre UNIFARM cei 800.000 de euro necesari pentru achizitionarea in avans a tuturor medicamentelor necesare”, a explicat seful Guvernului pentru site-ul Hotnews.

In plus, Ponta si-a cerut scuze pentru „incredibilele bariere birocratice”, care au fost indepartate doar sub presiunea opiniei publice.

” Imi cer eu iertare pentru incredibilele bariere birocratice pe care doar acum si sub presiunea opiniei publice am reusit sa le indepartez”, a mai adaugat premierul.

author avatar
Andra Nesu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger