AcasăNewsVictor Ponta, despre cazul Gigi Becali: "I-as propune presedintelui gratierea!"

Victor Ponta, despre cazul Gigi Becali: „I-as propune presedintelui gratierea!”

Cum posibila eliberare a lui Gigi Becali a devenit subiect national, premierul Victor Ponta a vorbit si el pe seama delicatei probleme.

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Antena 3, Victor Ponta a precizat ca este in favoarea gratierii lui Gigi Becali si recunoaste ca Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a primit o solicitare in acest sens.

„Exista o cerere la Ministerul Justitiei. Ministrul m-a informat. Va lua o decizie. Daca eu as fi ministrul Justitiei, i-as propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali. Dar nu sunt. Decizia apartine ministrului Justisiei” a fost anuntul facut de Victor Ponta.

Premierul sustine ca Gigi Becali este doar unul dintre personajele care se incadreaza in anumite situatii umane speciale si in cazul caruia ar fi mai utila gratierea decat tinerea dupa gratii.

„Cazul Becali este cel mai cunoscut. Sunt mai multe cereri si cred ca institutia gratierii trebuie sa functioneze atunci cand sunt situatii umane speciale. Sa vedem ce e mai important: sa ii tii in inchisoare sau .. „, a precizat Victor Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger