AcasăNewsVictor Ponta, catre ministri: "Mergeti mai des in teritoriu"

Victor Ponta, catre ministri: „Mergeti mai des in teritoriu”

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ministrii sai, miercuri, intr-o noua sedinta de Guvern.

Iar mesajul premierului a fost cat se poate de clar, Victor Ponta solicitandu-le ministrilor sa mearga mai des in teritoriu, pentru a afla problemele populatiei de la fata locului.

„Eu va rog pe fiecare ministru in parte sa fiti prezenti, sa mergeti mai des in teritoriu. Daca stati aici, in birouri, si va uitati la televizor, nu inseamna ca va facei treaba. Nu inseamna ca sunteti buni ministri”, le-a spus Victor Ponta ministrilor sai.

Premierul i-a laudat pe cativa dintre ministri sustinand ca „am vorbit cu cativa dintre dumneavoastra si am remarcat ca sunt oameni care merg si vad exact la fata locului ce se intampla. Merg si in Neamt, si in Salaj, si in Olt, si in alte localitati”.

In alta ordine de idei, premierul a precizat ca „cred ca am facut bine cu apelul la dialog. Vreau sa le prezentam Master Planul de Transport tuturor celor care sunt seriosi si responsabili, dupa care il adoptam si il trimitem la Bruxelles, ca sa putem avea aprobat Programul Operational de infrastructura mare in cel mai scurt timp”.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger