AcasăNewsVictor Ponta: Autostrada Comarnic - Brasov nu se face din cauza lui...

Victor Ponta: Autostrada Comarnic – Brasov nu se face din cauza lui Basescu

Autostrada Comarnic – Brasov este considerata una dintre cele mai importante din Romania, dar demararea lucrarilor intarzie.

Si asta pentru ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, a facut o plangere penala in legatura cu tronsonul respectiv. Sau cel putin asta sustine premierul Victor Ponta.

„Autostrada Comarnic – Brasov nu se face din cauza lui Basescu. Negociasem totul, pusesem toate lucrurile la punct si mai trebuia doar sa semnam contractul. Insa a iesit la rampa Traian Basescu, a spus coruptie si a facut sesizare la DNA, inainte sa semnam noi contractul. Totul din foarte multa rautate”, a fost anuntul socant facut de Victor Ponta.

Conform Realitatea TV, premierul a precizat ca „inca mai cred ca proiectul Comarnic – Brasov este un proiect strategic pentru Romania si sunt sigur ca-l va inaugura altcineva atunci cand va fi gata”.

In schimb, reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale spun ca obtinerea finantarii pentru un proiect de acest tip presupune „un proces laborios”.

author avatar
Cristi Ionita
1.532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger