Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Victor Ponta: Autostrada Comarnic – Brasov nu se face din cauza lui Basescu

Victor Ponta: Autostrada Comarnic – Brasov nu se face din cauza lui Basescu

Autor:

Autostrada Comarnic – Brasov este considerata una dintre cele mai importante din Romania, dar demararea lucrarilor intarzie.

 

Basescu Ponta 690x500 Victor Ponta: Autostrada Comarnic   Brasov nu se face din cauza lui Basescu

Si asta pentru ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, a facut o plangere penala in legatura cu tronsonul respectiv. Sau cel putin asta sustine premierul Victor Ponta.

“Autostrada Comarnic – Brasov nu se face din cauza lui Basescu. Negociasem totul, pusesem toate lucrurile la punct si mai trebuia doar sa semnam contractul. Insa a iesit la rampa Traian Basescu, a spus coruptie si a facut sesizare la DNA, inainte sa semnam noi contractul. Totul din foarte multa rautate”, a fost anuntul socant facut de Victor Ponta.

Conform Realitatea TV, premierul a precizat ca “inca mai cred ca proiectul Comarnic – Brasov este un proiect strategic pentru Romania si sunt sigur ca-l va inaugura altcineva atunci cand va fi gata”.

In schimb, reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale spun ca obtinerea finantarii pentru un proiect de acest tip presupune “un proces laborios”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!