AcasăNewsVictimele, omagiate. Un an de la atacurile de la Paris, in care...

Victimele, omagiate. Un an de la atacurile de la Paris, in care au pierit si doi romani (VIDEO)

Francezii omagiaza, duminica, victimele atacurilor sangeroase in care au pierit 130 de oameni, doi dintre ei fiind cetateni romani.

Presedintele Hollande a dezvelit, deja, o placheta comemorativa amplasata la Stade de France, stadion pe care liderul de la Paris se afla, in urma cu un an, la momentul declansarii dezastrului. Insa aceasta este doar una dintre ceremoniile menite sa onoreze memoria oamenilor ale caror vieti au fost curmate in urma atacurilor din 13 noiembrie 2015.

[youtube]yMl2AzNFdoo[/youtube]

A trecut asadar un an de cand mai multi teroristi au declansat iadul pe pamant, in capitala franceza, avand drept tinta atat stadionul amintit, cat si sala Bataclan, dar si doua cafenele. La una dintre aceste localuri se aflau si doi romani – Lacramioara si Ciprian, care au pierit – asemeni celorlalti oameni nevinovati- care au avut nesansa sa se afle in calea ucigasilor care isi coordonasera atacurile nemiloase. De altfel, cele mai multe victime, 89, si-au gasit sfarsitul la Bataclan, sala de concerte redeshisa recent publicului, cu un concert in memoria celor care au murit in atacurile de la Parsi, sustinut de celebrul Sting.

[youtube]nTQXq8b-EgA[/youtube]

[youtube]zOFuNHWZL2o[youtube]

sursa foto: captura Youtube/Straits Times

author avatar
Cristina Stefan
60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger