AcasăNewsUPDATE. Viceprimarul Badulescu, la iesirea de la Parchet: chestiunea cu minciuna, legata...

UPDATE. Viceprimarul Badulescu, la iesirea de la Parchet: chestiunea cu minciuna, legata de o metafora

Aurelian Badulescu a ajuns luni dimineata la Parchetul General, pentru a da lamuriri in dosarul privind violentele din 10 august.

UPDATE: Dupa trei ore petrecute la PG, viceprimarul a nuantat o data in plus chestiunea cu „minciuna”.
„Veti vedea cand acest dosar – daca va ajunge- in instanta si documentele vor fi publice, declaratiile mele ca, asa cum am declarat, chestiunea cu minciuna este una legata de o metafora sau un vector de atragere a atentiei. Daca o sa aveti rabdare sa ajungem in acel moment, lucrurile se vor rezolva. Pana atunci, cred eu ca trebuie sa avem putina rabdare sa lasam organele de urmarire penala sa-si faca treaba si sa intelegem cu toti (!) ceea ce s-a intamplat pe data de 10 august”, a declarat Badulescu la iesirea de la Parchet.

Pana sa ajunga in fata procurorilor, viceprimarul Capitalei le-a dat jurnalistilor cate o foaie A4 cu un articol din Codul Penal, dand de inteles ca va face declaratii dupa audiere. „Adevarul il vor stabili procurorii (…) ceea ce voi declara astazi nu are legatura cu declaratia pe care am dat-o, este in completarea acestui lucru. (…) Credeti ca daca eu as fi facut o declaratie in genul ‘domne’ mai am niste completari’ sforarii care sunt in spatele unor trusturi de presa v-ar mai fi lasat sa fiti astazi aici?”, a replicat Badulescu, luni, facand trimitere la declaratiile sale de zilele trecute, din care reiesea ca recunostea ca ar fi mintit la Parchet la precedenta audiere in cauza de fata, afirmatii nuantate ulterior.

sursa foto: b1.ro

215 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai viceprimare, ti-a dat hamsterul din banii lui Livache ca sa taci ai? Nevertebrat jegos.

  2. Vietatea asta nu se putea suci,altfel,pentru declaratia mincinoasa lua sigur putin mai multa detentie.S-a trezit ca prosta-n targ sa vorbesca gura fara el,insa nu se lasa si mai face cateva sesizari,denunturi,ca sa scape de prostia in care a calcat cu nonsalanta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger