AcasăNewsVicepresedintele Uniunii Executorilor Judecatoresti din Romania, suspendat din functie!

Vicepresedintele Uniunii Executorilor Judecatoresti din Romania, suspendat din functie!

Vasile Deacu a primit un an de inchisoare cu suspendare

O situatie cel putin jenanta pentru credibilitatea justitiei din Romania a fost indreptata din mers de catre Ministerul Justitiei, dupa dezvaluirile ziarului nostru cu privire la „coada” penala a vicepresedintelui Uniuniii Executorilor Judecatoresti din Romania, Vasile Deacu.

Vasile Deacu a primit un an de inchisoare cu suspendare

Astfel, in data de 12 ianuarie, „National” scria despre faptul ca, desi Deacu fusese condamnat la sfarsitul anului trecut la un an de inchisoare cu supendare, pe o perioada de incercare de trei ani, nimeni nu se inghesuia sa aplice prevederile art. 50 alin. (1) al Legii nr.188/200, in care scrie negru pe alb ca executorul judecatoresc aflat intr-o astfel de situatie trebuie sa fie suspendat de indata din functie.

Pana la Curtea Suprema…

Si tocmai cand zvonistica incepuse sa dea ca sigura „spalarea” lui Deacu la Inalta Curte de Casatie si Justitie, mecanismele legale s-au pus in sfarsit in functie si, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, la sfarsitul saptamanii trecute, de la Ministerul justitiei s-ar fi dat ordinul de suspendare din functie a vicepresedintelui UNEJR, Vasile Deacu. O masura binevenita, chiar daca s-a luat mai tarziu, doar dupa prezentarea cazului in „National”.

author avatar
Toni Matei
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger